Jamieson, Kalcij, magnezij in vitamin D3, 200 tablet 

Jamieson, Kalcij, magnezij in vitamin D3, 200 tablet 

19.60 

prehransko dopolnilo s kalcijem, magnezijem in vitaminom D3

Zaloga: Na zalogi Šifra: 477451
  • Opis

Opis

Kalcij in vitamin D sta potrebna za zdravo rast in vzdrževanje zdravih kosti in zob. Vitamin D prispeva k absorpciji in uporabi kalcija in fosforja ter krepi imunski sistem in delovanje mišic. Magnezij pomaga pri lajšanju utrujenosti in izčrpanosti, pozitivno vpliva na psihično delovanje in optimalno delovanje živčnega sistema ter pomaga ohranjati pravilen mišični tonus.

Sestavine

Kalcij 333 mg (41,63% *)

(karbonat, citrat, malat, fumarat, sukcinat)

Magnezij 167 mg (55,7% *)

(oksid, citrat, malat, fumarat, sukcinat)

Vitamin D3 (holekalciferol) 5μg / 200 IU (100% *)

* Priporočeni dnevni odmerek

 

Vsebuje tudi:

citronska kislina (regulator kislosti), mineralno olje, modificiran celulozni gumi, magnezijev silikat, polisorbat (emulgator), prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid) trietilcitrat (mehčalo), titanov dioksid (barvilo) 

 

Izdelek vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do končnega izdelka brez testiranja na živalih.

Odmerjanje

Dnevni vnos: 1-3 kaplete (ovalna tableta za lažje uživanje) dnevno ob jedi

 

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

 

NETO KOLIČINA: 200 tablet (330 g)

POREKLO IZDELKA: KANADA

 

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada

Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o.; Celjska cesta 8a; 3310 Žalec

 

You've just added this product to the cart: