Dostava in plačilo

Dostava in plačilo

DOSTAVA IN PLAČILO 

 1. Naročene izdelke iz spletne Lekarne Plavž dostavlja Pošta Slovenije z navadno dostavo. Navadna dostava poteka od ponedeljka do petka, naročeno Pošta Slovenije dostavi v roku 2 do 3 delovnih dneh. V času vikenda in praznikov se rok dostave podaljša.
 2. Stroški dostave znašajo 3,9 €. Za vrednosti nakupa nad 50 € je dostava brezplačna (opomba: v vrednost nakupa se ne šteje nakup zdravil brez recepta, galenskih izdelkov in veterinarskih zdravil brez recepta). 
 3. Naročeni izdelki bodo odposlani isti dan po prejemu naročila (opomba: pod pogojem, da so vsi naročeni izdelki na zalogi). Če izdelkov ni na zalogi, bo Lekarna Plavž o tem kupca obvestila in povrnila morebitne nastale stroške. 
 4. Izdelki iz spletne Lekarne Plavž so dostavljeni v ustrezni embalaži.
 5. V primeru pravočasne oddaje naročenih izdelkov Pošti Slovenije, Lekarna Plavž ni odgovorna za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvede na naslov, ki ga je kupec navedel ob registraciji ali naročilu. 
 6. Kupec lahko prevzame naročene izdelke osebno v Lekarni Plavž, Cesta maršala Tita 77, 4270 Jesenice, od ponedeljka do petka od 7.30 do 19.30 ure in soboto od 8.00 do 12.00 ure. Kupec prejme po elektronski pošti sporočilo, da je naročeno pripravljeno v fizični Lekarni Plavž za osebni prevzem. Kupec predloži številko naročila in osebni dokument. Stroškov dostave v tem primeru ni. 
 7. Naročene izdelke je mogoče plačati na naslednje načine:
 • Plačilo po povzetju
 • Plačilo s plačilno kartico (MasterCard/Visa, Maestro). Za plačilo s plačilnimi karticami mora kupec imeti aktivirano možnost nakupa v 3D Secure postopku.
 • PayPal sistem, Google Pay
  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj