-10%

GrandeMag Direkt, 16 vrečic

GrandeMag Direkt, prehransko dopolnilo s sladkorji in magnezijem. 400 mg magnezija z okusom pasijonke za mišice, živčevje, pri utrujenosti in izčrpanosti. Prašek za neposredno zaužitje – brez vode.

Vitamini in minerali

Mesto uporabe: mišice, sklepi

Oblika: minerali

Namen uporabe: krči

Blagovna znamka: Dr. Grandel

Nensi: 1039536

SKU: 469963

9,86€10,96€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 9,86€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

GrandeMag Direkt, prehransko dopolnilo s sladkorji in magnezijem. 400 mg magnezija z okusom pasijonke za mišice, živčevje pri utrujenosti in izčrpanosti1.

Prehransko dopolnilo GrandeMag Direkt je okusen magnezijev prašek, ki je pripravljen za hitro in neposredno zaužitje – brez vode. Magnezij je mineral, ki je nujno potreben za življenje in je še posebej pomemben za mišice in živčevje ter pri utrujenosti in izčrpanosti. Telo izloča več magnezija v stresnih okoliščinah, pri povečanem znojenju, npr. pri športnih aktivnostih, v savni ali pri drugih fizičnih opravilih. V takšnih okoliščinah je potreben dodaten vnos magnezija. Že ena vrečica prehranskega dopolnila GrandeMag Direkt prehrano obogati s 400 mg magnezija. 1Magnezij prispeva k delovanju živčnega sistema, mišic ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Izdelek GrandeMag Direkt je primeren za odrasle in mladostnike, starejše od 14 let. Enkrat na dan v usta stresite vsebino ene vrečice. Preden pogoltnete, počakajte, da se prašek v ustih raztopi.

V primeru porušenega mineralnega ravnovesja, še posebej pri bolnikih z okvaro delovanja ledvic, se mineralna prehranska dopolnila lahko uporabljajo le po posvetu z zdravnikom.

magnezijev citrat, trsni sladkor, magnezijev oksid, sredstvo za glaziranje: monogliceridi in trigliceridi maščobnih kislin, glukoza, prašek pasijonke z naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, sredstvi za ohranjanje vlage: glicerin in sorbitol, kislina: vinska kislina. Ne vsebuje glutena, laktoze in kvasa.

Ena vrečica GrandeMag Direkt vsebuje: PDV*
magnezij 400 mg 107 %

* v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj