Yotuel belilna zobna krema za občutljive dlesni Pharma B5, 50 ml

Yotuel belilna zobna krema za občutljive dlesni Pharma B5 odstranjuje madeže in nežno beli tudi najbolj občutljive zobe, hkrati pa pomaga pri celjenju poškodovanih dlesni oziroma ustne sluznice. Aktivna belilna komponenta je encim papain.

Ustna higiena

Oblika: krema, pasta

Mesto uporabe: zobje

Blagovna znamka: Yotuel

Nensi: 1016477

SKU: A01663

9,80€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,82€

Specifikacije

Yotuel belilna zobna krema za občutljive dlesni Pharma B5 odstranjuje madeže in nežno beli tudi najbolj občutljive zobe, hkrati pa pomaga pri celjenju poškodovanih dlesni oz. ustne sluznice. Aktivna belilna komponenta je encim papain, ki razgrajuje beljakovinske madeže na zobeh brez stranskih učinkov.
Krepi in izboljšuje strukturo zob. Zagotavlja učinkovito zaščito pred zobnimi oblogami, zobnim kamnom in kariesom. Priporočljiva vsakodnevna redna uporaba. Primerna tudi za otroke nad tretjim letom starosti zaradi nežnega okusa in optimalne zaščite zob in dlesni.

Yotuel zobna krema Pharma B5 vsebuje kalij, ki zmanjšuje občutljivost zob ter vitamin B5, ki pomaga pri hitrejšem celjenju ran, zmanjšuje alergijske reakcije, ter uravnava vlažnost. Aktivni fluorid in visok delež naravnega ksilitola imata nepogrešljivo vlogo pri remineralizaciji zob, zaščiti sklenine pred poškodbami in zaviranju nastanka zobnih oblog in kariesa. Zobna krema je 100% brez škodljivih penilcev in brez abrazivnih delcev. Ker se ne peni ne draži ustne sluznice in omogoča lažji vstop aktivnih učinkovin v medzobne prostore. Yotuel zobna krema Pharma B5 ne vsebuje toksičnih detergentov, škodljivih abrazivov in ne draži sluznice.

Yotuel zobna krema Pharma B5 spada med kakovostno ustno dentalno kozmetiko zaradi patentirane in povsem naravne kombinacije sestavin:

Papaina – naravnega encima, pridobljenega iz eksotičnega sadeža papaye, ki ima sposobnost razkrajevanja proteinskih verig in s tem madežev na zobeh
Pirofosfat – vzdržuje nevtralni pH in učinkovito veže kalcij, ki se v nasprotnem primeru kopiči na zobeh v obliki zobnih oblog
Ksilitol  – dragocene in povsem naravne sestavine, pridobljene iz smole neokrnjenih finskih gozdov, izjemno učinkovite pri preprečevanju kariesa
Fluorid – dokazano remineralizira in s tem izboljšuje mikro trdoto vaših zob

Ščetkajte zobe trikrat dnevno po 3 minute.

sorbitol, voda, hidrirani silicij, ksilitol, glicerin, tetranatrijev pirofosfat, pantenol (provitamin B5), papain, titanov dioksid, ksantan gumi, kalijev fosfat, aroma, natrijev fluorid, saharin, diazolidinil urea.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj