-10%

Wellion Gluco Calea merilni lističi, 50 lističev

Wellion Gluco Calea merilni lističi za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi pri psih, mačkah in konjih.

Mačke | Psi

Blagovna znamka: Wellion

Namen uporabe: mačke, psi, sladkorna bolezen

Oblika: lističi

SKU: 406210

63,66€70,73€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 63,66€

Specifikacije

Wellion Gluco Calea merilni lističi so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi pri psih, mačkah in konjih.

Priročni Wellion Gluco Calea merilni lističi in Wellion Gluco Calea kodni čipi se uporabljajo z Wellion Gluco Calea merilnikom za določanje ravni glukoze v krvi. Merilnik glukoze v krvi za pse, mačke in konje je odlično zasnovan za merjenje doma, kot tudi za uporabo v veterinarskih ustanovah.

Za Wellion Gluco Calea uporabljate tri unikatne kodne čipe za merjenje pri mački, psu ali konju. Vedno uporabite pravilno čip kodo, ki jo dobite v vsebniku merilnih lističev in si tako zagotovite natančne rezultate meritev pomembnih za optimizacijo zdravljenja sladkorne bolezni vašega ljubljenčka. Če ste odprli nov vsebnik merilnih lističev boste morali uporabiti ustreznen kodni čip za določeno vrsto.

Wellion Gluco Calea merilni listič lahko preprosto in hitro odstranite z gumbom za izmet. 4 posamezno nastavljivi opomniki vas opozorijo na redno preverjanje glukoze v krvi, zato bo zdravljenje sladkorne bolezni kmalu postalo vsakodnevna navada tudi za vašega hišnega ljubljenca. Zdravljenje sladkorne bolezni je lahko uspešno, če upoštevate načrt zdravljenja svojega ljubljenca, redno spremljate raven glukoze v krvi in opravljate redne preglede pri veterinarju.
Povprečne vrednosti, shranjene v pomnilniku WellionVet GLUCO CALEA, dajejo pomembne podatke za nadaljnje zdravljenje vašega ljubljenca.

50 merilnih lističev in 3 kodni čipi

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj