Venaforce gastrorezistentne tablete, 60 tablet

Venaforce je zdravilo rastlinskega izvora, ki je namenjeno zdravljenju nekaterih simptomov kroničnega venskega popuščanja.  Zdravilo Venaforce deluje na tonus ven in prepustnost kapilarnih sten: zmanjša prehajanje tekočin iz kapilar in njihovo nabiranje v tkivu. 

Ostalo

Mesto uporabe: vene

Oblika: tablete

Blagovna znamka: A. Vogel

Nensi: 1033041

SKU: 301073

19,94€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Venaforce je zdravilo rastlinskega izvora, ki je namenjeno zdravljenju nekaterih simptomov kroničnega venskega popuščanja.

Kronično vensko popuščanje je bolezen ven na nogah, pri kateri kri prepočasi odteka iz spodnjih udov, zato tekočina prehaja skozi steno kapilar (najmanjših žil) in se nabira v tkivu. Bolezen prepoznamo po znakih, kot so otekle noge, krčne žile, občutek teže v nogah, bolečine, srbenje, napetost in krči v mečih.

Zdravilo Venaforce deluje na tonus ven in prepustnost kapilarnih sten: zmanjša prehajanje tekočin iz kapilar in njihovo nabiranje v tkivu. Na ta način zmanjša otekanje nog in ublaži pogoste spremljajoče simptome, kot so občutek teže in napetosti v nogah, bolečine ter srbenje.

Običajni odmerek za odrasle sta 2 tableti dnevno (ena zjutraj in ena zvečer) med obrokom hrane. Tableto pogoltnite celo z zadostno količino vode.
Zaradi lažjega jemanja imajo tablete gladko (filmsko) oblogo in ovalno obliko.

Uporaba pri otrocih in mladostnikih
Ker ni dovolj podatkov o uporabi zdravila pri otrocih, ga ne priporočamo do starosti 18 let.

Če menite, da je učinek zdravila Venaforce prešibak ali premočan, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Preden opazimo ugodne učinke, je navadno potrebno vsaj štiritedensko jemanje zdravila. Po posvetu z zdravnikom lahko jemljete zdravilo dlje časa. Če simptomi ne izginejo po šestih tednih jemanja ali če se med zdravljenjem poslabšajo, se posvetujte z zdravnikom.

Zdravilna učinkovina: ena tableta vsebuje 157,5 – 225,0 mg suhega ekstrakta svežega semena navadnega divjega kostanja (Aesculus hippocastanum L., semen), tako da ustreza 50 mg triterpenskih glikozidov, izraženih kot brezvodni escin. Ekstrakcijsko topilo: 60-odstotni (m/m) etanol.

Druge sestavine (pomožne snovi) v jedru tablete: mikrokristalna celuloza, koruzni škrob, koloidni brezvodni silicijev dioksid, sojin polisaharid, kopovidon. Druge sestavine (pomožne snovi) v oblogi tablete: 30-odstotna disperzija kopolimera metakrilne kisline in etilakrilata (1:1), kopolimer metakrilne kisline in metilmetakrilata (1:1), smukec, trietilcitrat.

Navodilo za uporabo

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj