to.to Baby Pršilo proti klopom in komarjem, 250 ml

to.to Baby Pršilo proti klopom in komarjem je narejeno iz izvlečkov in eteričnih olj zelišč, ki odganjajo klope in komarje. 100 % naravno zeliščno pršilo proti klopom in komarjem prijetnega vonja. Narejeno na vodni osnovi, ki na oblačilih ne pušča sledi. S slovenskim bio certifikatom.

Otrok

Blagovna znamka: Tosama

Oblika: pršilo

Namen uporabe: komarji in klopi

Mesto uporabe: telo

Nensi: 1063697

SKU: A03646

14,90€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,41€

Specifikacije

to.to Baby Pršilo proti klopom in komarjem je narejeno iz izvlečkov in eteričnih olj zelišč, ki odganjajo klope in komarje.

Pršilo je 100 % naravno in brez kemičnih snovi ter ima certifikate, ki dokazujejo, da je izdelek ekološki in veganski. Je prijetnega vonja in ne pušča sledi na oblačilih. Brez skrbi ga uporabimo za zaščito otrok starejših od 2 let. Pršilo ima opravljene teste učinkovitosti, ki potrjujejo zaščito pred klopi in komarji.

Namen uporabe:
Pršilo je namenjeno za zaščito pred klopi in komarji. S pršilom se popršimo po potrebi. Pršilo pred uporabo dobro pretresemo in ga popršimo po izpostavljeni koži z razdalje 15-20 cm enakomerno in v enkratnem nanosu. Posebno pozornost namenimo robovom obleke, kjer zajedavci lahko prilezejo pod oblačila, brez skrbi pa se popršimo tudi po obrazu. Če smo na izpostavljenih mestih več ur, ponovimo nanos na približno štiri ure oz. odvisno od telesnih aktivnosti. Če denimo plavamo ali se med športno vadbo močno preznojimo, moramo nanos ponoviti prej.

Prednosti:
100 % naravno
brez kemičnih snovi
bio in vegan certifikat
prijetnega vonja
ne pušča sledi

Zeliščno pršilo proti klopom in komarjem zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito. Enakomeren nanos na kožo ščiti človeka za največ 4 ure. Za podaljšanje zaščite nanos ponovimo po potrebi. Zaščita se prične takoj po nanosu.

Pred uporabo pretresite, nato napršite po vseh izpostavljenih delih kože. Pršite z razdalje od 15 do 20 cm. Izdelek na kožo nanesemo preko pršilke, ki je del embalaže – enakomerno in v enkratnem nanosu ga popršimo po koži, ki je izpostavljena zunanjim dejavnikom, torej ni prekrita z oblačili. Lahko ga dodatno razmažemo z roko.

Zaščititi je potrebno vse nepokrite dele telesa, pršite lahko tudi po oblačilih. Izogibajte se ustom in očem. Ne uporabljajte na urezninah, ranah ali razdraženi koži. Izognemo se tudi očem ter opečeni ali poškodovani koži. Pršilo lahko nanesemo tudi na obraz, le oči med pršenjem zapremo oz. zaščitimo.

Sestavine/Ingredients:
Eucalyptus citriodora olje, glicerol, limonska trava, atlaška cedra, bazilika, poprova meta, geranija.

Izogibajte se ustom in očem. Ne uporabljajte na urezninah, ranah ali razdraženi koži. Ne uporabljajte izdelka na otrocih mlajših od 2 let. Ne nanašajte pod oblačila. Izdelek hranite pri temperaturi pod 35 °C, v originalni embalaži in v prezračevanem prostoru.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj