Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint ustna voda, 500 ml

Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint ustno vodo uporabljajte kot del vsakodnevne ustne nege za pomoč pri skrbi za zdrave dlesni.

Ustna higiena

Blagovna znamka: Parodontax

Mesto uporabe: usta

Namen uporabe: ustna higena

Oblika: ustna voda

Nensi: 1055845

SKU: A00195

8,81€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,93€

Specifikacije

Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint ustna voda je zasnovana posebej za ljudi s težavami z dlesnimi. Zagotavlja pa tudi svežino v vaših ustih

Zdrave dlesni so osnova za močne zobe. Težave z dlesnimi se lahko pojavijo zaradi nakopičenih zobnih oblog na ranljivih predelih, ki jih je težko očistiti, če uporabljamo samo zobno ščetko, vodijo pa lahko v oslabljeno priraščenost dlesni na zobe.

Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint ustno vodo uporabljajte kot del vsakodnevne ustne nege za pomoč pri skrbi za zdrave in tesno priraščene dlesni ter močne zobe.

Ustna voda s fluoridom, brez alkohola.

Uporaba

Uporabljajte dvakrat dnevno. Odmerite 10 ml ustne vode, izpirajte 1 minuto ter nato izpljunite. Ne požirajte. Ne izpirajte z vodo

Sestavine (INCI): Aqua, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Methylparaben, Propylparaben, Zinc Chloride, Gellan Gum, o-cymen-5-ol, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 17200.

Vsebuje natrijev fluorid  (225 ppm fluorida).

Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj