-10%

Multi-Gyn LiquiGel, 30 ml

Multi-Gyn LiquiGel je idealen za lajšanje suhosti nožnice. Multi-Gyn LiquiGel prekrije sluznico vaginalnih sten z bioadhezivnim filmom, da zagotovi dolgotrajno vlažnost ter ohrani zdravo vaginalno floro.

Intima

Mesto uporabe: nožnica

Namen uporabe: suhost

Oblika: gel

Blagovna znamka: Multi-Gyn

Nensi: 1036292

SKU: A01241

12,07€13,41€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,07€

Specifikacije

Medicinski pripomoček
Multi-Gyn LiquiGel je idealen za lajšanje suhosti nožnice. Multi-Gyn LiquiGel prekrije sluznico vaginalnih sten z bioadhezivnim filmom, da zagotovi dolgotrajno vlažnost ter ohrani zdravo vaginalno floro.
Na suhost nožnice lahko vpliva veliko dejavnikov, vključno s hormonskimi spremembami (kot so menopavza, porod ali dojenje), uživanje zdravil in stres. Izdelek Multi-Gyn LiquiGel nudi takojšnje olajšanje pri razdraženosti in tegobah, povezanih s suhostjo nožnice. Podpira naravno vlaženje nožnice. S podpiranjem vlaženja gel pomaga pri odpravljanju razdraženosti ter varuje pred suhostjo nožnice.

Izdelek Multi-Gyn LiquiGel ne vpliva na vaginalno floro in se lahko uporablja med spolnim odnosom kot podpora naravnemu vlaženju nožnice.

Delovanje

Multi-Gyn LiquiGel je naravni gel, ki temelji na patentiranem 2QR-kompleksu. Je vlažilno sredstvo, ki deluje varno in učinkovito. Izdelek
Multi-Gyn LiquiGel prekrije sluznico vaginalnih sten z bioadhezivnim filmom, da zagotovi dolgotrajno vlažnost ter ohrani zdravo vaginalno floro.
Redno nanašanje gela Multi-Gyn LiquiGela zmanjšuje razdraženost, ki jo povzroča suhost nožnice. Izdelek Multi-Gyn LiquiGel podpira naravno vlaženje nožnice med spolnim odnosom. Formula temelji na naravnih sestavinah, nima dodanih hormonov in je nežna.

Način uporabe

V primeru suhosti nožnice uporabite izdatno količino izdelka Multi-Gyn LiquiGel najmanj enkrat dnevno ali kadar koli želite olajšati simptome.

Zunanja uporaba: V primeru suhosti zunanjega dela spolovila (vulva) lahko izdelek Multi-Gyn LiquiGel nanesete s prstom. Pred nanosom in po njem si vedno umijte roke.

Ob stalnih in ponavljajočih se težavah se vselej posvetujte s svojim zdravnikom.
Izdelka Multi-Gyn LiquiGel ne uporabljajte več kot 30 dni zapored. To omogoča vaginalni flori, da se uravnava brez dodatne pomoči.

Izdelek Multi-Gyn LiquiGel temelji na bio-aktivnem 2QR-kompleksu. Ne vsebuje dišav, kozervansov, hormonov in sestavin živalskega izvora.

Sestavine (INCI): Galactoarabinan Polyglucuronic Acid Crosspolymer*, Glycerin, Betaine, Xanthan Gum
*2QR-kompleks: patentirani bio-aktivni polisaharidi

Neželeni učinki

Multi-Gyn LiquiGel nima znanih stranskih učinkov in temelji na naravni formuli. Multi-Gyn LiquiGel ni kontracepcijsko sredstvo in ne vsebuje spermicidov. Vpliv na aktivnost spermnih celic ni bil raziskan.

Nosečnost in dojenje

Za uporabo izdelka Multi-Gyn LiquiGel med nosečnostjo in dojenjem ni znanih kontraindikacij. Posvetujte se o možnostih s svojim zdravnikom.

Opozorila

Za vaginalno uporabo. Ob stalnih in ponavljajočih se težavah se vselej posvetujte s svojim zdravnikom.

Po nanosu izdelka se lahko pojavi ščemeč občutek. To je normalen pojav in bo kmalu minil.
Izdelka Multi-Gyn LiquiGel ne uporabljajte več kot 30 dni zapored. To omogoča vaginalni flori, da se uravnava brez dodatne pomoči.

Priporočamo shranjevanje izdelka Multi-Gyn LiquiGel pri sobni temperaturi med 10 ºC in 25 ºC (sobna temperatura). Multi-Gyn LiquiGel shranjujte zunaj dosega otrok. Po poteku roka uporabe izdelka Multi-GynLiquiGel ne uporabljajte.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj