Melatonin Vitabalans 3 mg tablete, 30 tablet

Zdravilo Melatonin Vitabalans se uporablja za kratkotrajno zdravljenje časovne bolezni (»jet-lag-a«) pri odraslih. Učinkovina zdravila Melatonin Vitabalans, melatonin, sodi v skupino naravnih hormonov, ki jih izloča telo.

Nemir, stres, nespečnost

Namen uporabe: nespečnost

Oblika: tablete

Blagovna znamka: Vitabalans

Nensi: 1059498

SKU: 151058

11,98€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Učinkovina zdravila Melatonin Vitabalans, melatonin, sodi v skupino naravnih hormonov, ki jih izloča telo. Zdravilo Melatonin Vitabalans se uporablja za kratkotrajno zdravljenje časovne bolezni (»jet-lag-a«) pri odraslih. »Jet-lag« se lahko pojavi pri prehodu čez več časovnih pasov – potovanju proti vzhodu ali zahodu – simptomi nastanejo zaradi časovne razlike.

Ne uporabljajte Melatonin Vitabalans za nobene druge namene. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 4 dneh, se morate posvetovati z zdravnikom.

Običajni odmerek je ena 3 mg tableta dnevno po letu, ki je povzročil »jet-lag«, po lokalnem času malo pred spanjem ob prihodu v namembni kraj za največ 4 dni. V primeru, da običajni odmerek 3 mg ustrezno ne ublaži simptomov, se lahko po lokalnem času malo pred spanjem vzame eno 5 mg tableto, ki vam jo predpiše zdravnik na recept.

Pomemben je čas zaužitja melatonina. Odmerek je treba vzeti pred spanjem (po lokalnem času).

Tablete je treba pogoltniti s kozarcem vode. Priporočljivo je, da hrane ne zaužijete 2 uri pred ali 2 uri po predvidenem času zaužitja melatonina.

Učinkovina je melatonin.
Ena tableta vsebuje 3 mg melatonina.

Druge sestavine zdravila so: Kalcijev hidrogenfosfat dihidrat, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, brezvodni koloidni silicijev dioksid, predgelirani koruzni škrob.

Navodilo za uporabo

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj