Materina dušica zdravilni čaj, 100 g

Materina dušica zdravilni čaj, 100 g

0 out of 5

5.37 

Zdravilni čaj Materina dušica uporabljajte za lažje izkašljevanje pri kašlju, ki spremlja prehladna obolenja. Pomaga tudi pri vneti ustni sluznici in ustnem zadahu.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 605581 Kategorije: , , , Oznake: , , ,
Prikaži košarico

Opis

Zdravilni čaj Materina dušica uporabljajte za lažje izkašljevanje pri kašlju, ki spremlja prehladna obolenja. Pomaga tudi pri vneti ustni sluznici in ustnem zadahu.

To je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj.
Zeli vrtne materine dušice vsebujejo eterično olje in druge učinkovine, ki delujejo protibakterijsko, pomirjajo krče v dihalnih poteh ter lajšajo izkašljevanje.

Uporaba

Pri uporabi zdravilnega čaja natančno upoštevajte navodila za uporabo. Če ste negotovi, se posvetujte s farmacevtom.
Pri prehladnih obolenjih prelijte eno čajno žličko zdravilnega čaja s skodelico vrele vode (150 ml), dobro premešajte, pokrito pustite stati 10 minut in nato precedite.
Skodelico sveže pripravljenega čaja pijte trikrat do štirikrat dnevno.
Pri vneti ustni sluznici in slabem zadahu prelijte 2 veliki žlici zdravilnega čaja s skodelico vrele vode (150 ml), dobro premešajte, pokrito pustite stati 10 minut in nato precedite. Sveže pripravljen čaj uporabite za grgranje in izpiranje ust.
Če menite, da je učinek zdravilnega čaja premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Sestava

Zdravilni čaj vsebuje 100 g zeli vrtne materine dušice (Thymus species, herba).

Opozorila

Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, tudi če ste ga dobili brez recepta, v Navodilu za uporabo preverite medsebojno delovanje zdravil. Posvetujte se s farmacevtom ali z zdravnikom, če potrebujete dodatne informacije ali nasvet.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: