Dostava

Dostava naročenih izdelkov

Izdelke, naročene v spletni lekarni Plavž, dostavlja Pošta Slovenije. Izdelki, naročeni prek navadne dostave, bodo dostavljeni v 2 do 3 delovnih dnevih.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

Stroški dostave do vrednosti nakupa 50 EUR znašajo 3,60 EUR. Pošta Slovenija ob dostavi zaračuna svojo odkupnino.

Pri nakupu nad 50 EUR ni stroškov dostave. Pošta Slovenija ob dostavi zaračuna svojo odkupnino.

Osebni prevzem

V primeru osebnega prevzema stroškov, povezanih z dostavo in plačilom izdelkov, ni. Ko bo naročilo pripravljeno za prevzem, na mail prejmete obvestilo, da vas naročeno čaka v lekarni. Na prevzem bo čakalo še 3 delovne dni po tem, ko boste prejeli obvestilo.

Osebni prevzem v lekarni Plavž je je od ponedeljka do petka med 7:30 in 19:30 uro in ob sobotah med 8:00 in 12:00.

Nakup v spletni lekarni Plavž je varen, opravite ga prek varne povezave https. Naročeni izdelki so diskretno pakirani, vaši osebni podatki pa skrbno varovani pred zlorabo.

Če lekarna Plavž ne bo mogla izpolniti svojih obveznosti, ker naročeni izdelki ne bodo na razpolago, vas bomo o tem obvestili po telefonu ali elektronski pošti.

V primeru, ko lekarna Plavž pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovorna za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca Pošte Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu.

Kupljenih izdelkov v spletni lekarni ni mogoče zamenjati ali vrniti.

60. člen Pravilnika o razvrščanju, predpisovanju in izdajanju zdravil za uporabo v humani medicini (Uradni list RS št. 86/2008; 5.9.2008) določa omejitev izdaje zdravil brez recepta in sicer za enega uporabnika največ tri pakiranja z najmanjšim številom enot oziroma eno pakiranje z večjim številom enot.

Lekarna Plavž posluje v skladu z zakonom o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR, Uradni list RS, št. 57/2015, 31.7.2015).