Mariplant čaj za bolnike s sladkorno boleznijo, 60 g

Mariplant čaj za bolnike s sladkorno boleznijo, 60 g

0 out of 5

4.86 

zdravilni čaj za bolnike s sladkorno boleznijo za pomoč pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi

Zaloga: Na zalogi Šifra: 604372 Kategorija:

Opis

Namen izdelka:
Mariplant zdravilni čaj za bolnike s sladkorno boleznijo se uporablja za dopolnilno zdravljenje pri povišanih vrednostih glukoze v krvi poleg zdravil, ki jih je za zdravljenje predpisal zdravnik.

Sestava:
100 g zdravilnega čaja vsebuje, 30 glist borovnice (Myrtilli folium),30 g semena mnogosemenskega triplata (Trigonellae foenugraeci semen), 20 g plodu navadnega fižola brez semen (Phaseoli fructus sine semen), 10 g zeli navadnega regrata (Taraxaci herba), 10 g listov poprove mete (Menthae piperitae folium).

Lastnosti:
Mariplant čaj za bolnike s sladkorno boleznijo vsebuje seme mnogosemenskega triplata, list borovnice, plod navadnega fižola brez semen, zel navadnega regrata in list poprove mete. Učinkovine v semenu mnogosemenskega triplata so steroidni saponini in mukopolisaharidi, ki znižujejo nivo krvnega sladkorja. List borovnice in plod navadnega fižola brez semen vsebujeta element krom, ki lahko vpliva na uravnavanje nivoja sladkorja v krvi.

Uporaba:
Eno čajno žličko čaja prelijte s 150 ml vrele vode in pustite stati pokrito 10 minut. Vmes občasno premešajte, nato čaj precedite. Čaj lahko tudi sladkate z umetni sladilom. Priporočamo, da spijete eno do dve skodelici sveže pripravljenega čaja 3- krat dnevno pred jedjo.
V času ko uporabljate zdravilni čaj, pozorno spremljajte koncentracijo sladkorja v krvi.

Opozorila:

Jemanje drugih zdravil: absorbcija učinkovin iz drugih zdravil, vzetih istočasno, je lahko upočasnjena. To lahko vpliva na učinek zdravil. Svetujemo, da Mariplant čaj za bolnike s sladkorno boleznijo ne vzamete sočasno z drugimi zdravili, ampak 1 do 2 uri prej ali kasneje.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

You've just added this product to the cart: