Aqua Maris Talasoterapija sistem za izpiranje nosu in sinusov

Aqua Maris Talasoterapija sistem za izpiranje nosu in sinusov

0 out of 5

19.94 

Aqua Maris Talasoterapija zagotavlja učinkovito izpiranje nosne votline in sinusov. Z izpiranjem čistimo nos in odstranjujemo odvečno sluz. Postopek je prijeten in enostaven.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1045418

Opis

Aqua Maris Talasoterapija  sistem za izpiranje nosu in sinusov.

Naravna morska sol z eteričnimi olji smilja in mirte.

100% naravno

Aqua Maris Talasoterapija zagotavlja učinkovito izpiranje nosne votline in sinusov. Z izpiranjem čistimo nos in odstranjujemo odvečno sluz. Postopek je prijeten in enostaven.

 

Sestava: morska sol, eterično olje mirte, eterično olje smilja.

Pakiranje: posoda za izpiranje nosu in sinusov + 30 vrečk naravne morske soli iz Jadrana z več kot 80 minerali obogatenih z eteričnimi olji mirte in smilja.

 

Ena vrečka vsebuje 2,97 g naravne morske soli iz Jadranskega morja ter eterična olja mirte in smilja. Vsebino ene vrečke raztopite v Aqua Maris posodi za izpiranje nosu in sinusov. Prostornina posode 320 ml (do oznake) odgovarja izotonični raztopini. Prostornina posode zadostuje za izpiranje obeh nosnic.

Brez konzervansov.

 

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris Talasoterapija sistem za izpiranje nosu in sinusov?

Pripravljena raztopina soli v vodi zaradi mineralov in dodanih eteričnih olj mirte in smilja, blagodejno deluje na sluznico nosu. Dodana posoda za izpiranje s svojo obliko omogoča enostavno, prijetno in učinkovito izpiranje nosne votline in sinusov.

 

Aqua Maris Talasoterapija sistem za izpiranje nosu in sinusov je namenjen:

  • osebam z akutnim in kroničnim rinitisom ali sinuzitisom ter alergijami,
  • po operativnih posegih v nosu (po posvetu z zdravnikom),
  • vzdrževanju higiene nosu in nosne votline, še posebno rekreativcev in športnikov ter,
  • pri oteženem dihanju zaradi zadrževanja v centralno ogrevanih in klimatiziranih prostorih.

Postopek je prijeten in enostaven.

Anatomsko oblikovana posoda z naravnim iztekanjem vode omogoča enostavno izpiranje nosne votline in sinusov. Zato je postopek primeren tudi za osebe z zelo občutljivo nosno sluznico.

Naravno Aqua Maris Talasoterapija morsko sol iz vrečke stresite v posodo za izpiranje. Vodo katero ste predhodno prekuhali in ohladili na telesno temperaturo (okrog 37°C) napolnite v posodo do oznake, pomešajte in izperite nos in sinuse.

Postopek ponovite nekajkrat tedensko.

  1. Glavo nagnite naprej in rahlo v stran. Brado imejte pritisnjeno na prsi.
  2. Vrh posode pritisnite na nosnico in jo namestite v položaj kot bi zamašili nosnico. Dihajte na usta.
  3. Pričnite z izpiranjem. Raztopina bo iztekala skozi nasprotno nosnico. Voda prehaja nosno votlino in poleg tega, da temeljito očisti nosne kanale tudi nežno masira številne živčne končiče v sinusih.
  4. Izpihajte nos v treh položajih: nagnite glavo naprej v viseči položaj in jo obrnite na eno stran. Spodnjo nosnico zaprite in nežno pihnite skozi zgornjo nosnico. Nagnite glavo naprej v viseči položaj in pihnite skozi isto nosnico.

Poravnajte se in izpihajte nosnico v pokončnem položaju. Ponovite postopek z nasprotno nosnico.

Po izpiranju se boste počutili sveže in napolnjeni z energijo.

Po uporabi je posodo za pripravo raztopine potrebno izprati z mlačno vodo in dobro posušiti. Posoda je namenjena večkratni uporabi in se je ne sme prati v pomivalnem stroju.

Nepravilen položaj telesa, glave ali posode za izpiranje lahko onemogočajo pravilno iztekanje iz nosne votline ter lahko povzroči iztekanje v usta in grlo. V takih primerih popravite položaj skladno z navodili za uporabo ter nadaljujte z izpiranjem.

 

Shranjevanje: ni posebnih pogojev shranjevanja. Shranjujte izven dosega otrok. Proizvoda ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti.

Proizvajalec: JGL d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška

Zastopnik in distributer: Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, Slovenija.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: