Aqua Maris Strong pršilo za nos, 30 ml

Aqua Maris Strong pršilo za nos, 30 ml

0 out of 5

5.98 

Aqua Maris Strong  je hipertonična morska voda iz Jadrana, ki na naraven način odmaši nos pri prehladih, alergijah in gripi.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1027344

Opis

Medicinski pripomoček

100% naravno pršilo za nos

Aqua Maris Strong  je hipertonična morska voda iz Jadrana, ki na naraven način odmaši nos pri prehladih, alergijah in gripi.

Primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let.

Varen za uporabo pri nosečnicah.

Sestava: 100% morska voda iz Jadrana. Blagodejna morska voda iz Jadranskega morja bogata s solmi in oligoelementi.

V raztopini prisotni oligoelementi imajo pomembno vlogu pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Prehlad, alergija, gripa, operacijski posegi v nosu in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje in otečenost nosne sluznice. V takih primerih je prehodnost nosu zmanjšana zaradi česar je onemogočeno pravilno dihanje tako pri otrocih kot pri odraslih.

Brez konzervansov.

Pakiranje: 30 ml hipertonične raztopine (200 odmerkov) brez konzervansov v steklenički z odmerno aplikatorsko pršilko.

 

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris Strong pršilo za nos?

Aqua Maris Strong deluje kot naravni dekongestiv (odmaši nos). Hipertonična raztopina z visoko koncentracijo soli zaradi osmotskega gradienta veže odvečno tekočino iz nosne sluznice s čimer zmanjša njeno otekanje in olajša dihanje skozi nos.

Priporočamo osebam z zamšsenim nosom in oteženem dihanjem pri:

  • alergijah
  • prehladih
  • gripi

Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji s predpisano terapijo. Aqua Maris® Strong pršilo za nos razpršite 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat dnevno, po potrebi tudi večkrat na dan. Uporabljajte dokler je nos zamašen, nato uporabite Aqua Maris® Classic pršilo za nos (izotonična morska voda) za vzdrževanje vsakodnevne higiene.

Ker Aqua Maris Strong pršilo za nos podpira fiziološko stanje nosne sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let.

Aqua Maris Strong je zaradi svoje naravnosti in nežnosti odlična rešitev za zamašen nos med nosečnostjo, saj naj nosečnice ne bi uporabljale zdravil za prehlad, ki vsebujejo nosečnicam in doječim materam neprimerne sestavine.

Pred prvo uporabo odstranite zamašek in pritisnite pršilko 2 – 3 krat, da se sprosti zrak. lz higienskih razlogov naj bi en proizvod uporabljala le ena oseba.

 

Opomba Ni posebnih pogojev shranjevanja. Shranjujte izven dosega otrok. Proizvoda ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti. Pršilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

Sterilno. Izdelano z aseptičnim postopkom.

Proizvajalec: JGL d.d, Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška.

Zastopnik in distributer: Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana, Litostrojska cesta 46 A. 1000 Ljubljana, Slovenija.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: