Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 ml

-10%

Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 ml

0 out of 5

9.96  8.97 

Aqua Maris Clean vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vlage nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1048846
Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček

100% naravno pršilo za nos

Izotonična morska voda izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Aqua Maris Clean vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vlage nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Na nosni sluznici nakopičeni delci prahu, alergenov, bakterij in virusov onemogočajo njeno naravno vlogo. Prehlad, alergija, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje ter kopičenje izločkov v nosu in oteklost nosne sluznice, kar otežuje dihanje. Morska voda ima zaradi vsebnosti mineralnih soli blagodejni učinek na sluznico dihal.

Sestava: Raztopina vsebuje morsko vodo iz Jadrana bogato s solmi in oligoelementi.

Brez konzervansov.

Pakiranje 125 ml raztopine v vsebniku z mikro pršilko.

 

 

 Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris Clean pršilo za nos?

Aqua Maris Clean z anatomskim aplikatorjem izpira izločke, prašne delce, bakterije, viruse in alergene iz nosu. Priporočamo ga osebam s prehladi in alergijami ter osebam, ki so izpostavljene delcem prahu in drugim nečistočam.

Razpršite Aqua Maris Clean 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat na dan (2-6 krat dnevno), po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi izperite aplikator in ga osušite.

Zaradi svoje nežnosti je Aqua Maris Clean primeren za vsakodnevno higieno in kot pomoč pri vzdrževanju prehodnosti nosu.

Ker Aqua Maris Clean podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod koristila le ena oseba.

 

 

Opozorilo Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F. Hraniti zunaj dosega otrok. Proizvoda ne uporabljajte po poteku roka uporabnosti.

 

Proizvajalec JGL d.d, Svilno 20, 51000 Rijeka, Hrvaška.

Zastopnik in distributer Jadran-galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana, Litostrojska cesta 46 A,1000 Ljubljana, Slovenija.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: