Trioderm Wart Cryotherapy pršilo za odstranjevanje bradavic, 60 ml

Za odstranjevanje majhnih kožnih bradavic (do cca. 5 mm v premeru) s hitrim zamrzovanjem obremenjenega področja z uporabo utekočinjenih plinov z nizkim vreliščem s pritrditvijo zamrznjene penaste blazinice.

Koža, poškodbe in rane

Blagovna znamka: AstraVita

Mesto uporabe: koža

Namen uporabe: bradavice, krioterapija

Oblika: pršilo

Nensi: 1062528

SKU: A03281

19,98€

Specifikacije

Medicinski pripomoček

Trioderm Wart Cryotherapy pršilo za odstranjevanje bradavic je namenjen odstranjevanju majhnih kožnih bradavic (do cca. 5 mm v premeru) s hitrim zamrzovanjem obremenjenega področja z uporabo utekočinjenih plinov z nizkim vreliščem s pritrditvijo zamrznjene penaste blazinice. Sprej je namenjen domači uporabi, nanos je enostaven, hiter in varen. Primerno za otroke od 4. leta starosti.

Krioterapijski  sprej za odstranjevanje bradavic je namenjen odstranjevanju majhnih kožnih bradavic (do cca. 5 mm v premeru) s hitrim zamrzovanjem obremenjenega področja z uporabo utekočinjenih plinov z nizkim vreliščem s pritrditvijo zamrznjene penaste blazinice. Sprej je namenjen domači uporabi, nanos je enostaven, hiter in varen. Primerno za otroke od 4. leta starosti. Lahko se uporablja za različne vrste bradavic (periungualne bradavice, nitaste bradavice, prstaste bradavice, navadne bradavice, ravninske bradavice, plantarne bradavice).

 • Potreben samo enkratni nanos.
 • Enostavna, hitra in varna aplikacija.
 • Učinkovito zamrzovanje bradavic do korenin.
 • Nežna oblika odstranjevanja bradavic tudi pri otrocih.
 • Vsestranska uporaba (noge, roke, komolci, kolena in drugi deli telesa..).

Uporaba: Krioterapijsko razpršilo za odstranjevanje bradavic odstrani bradavice s hitrim zamrzovanjem po načelu krioterapije.

Zamrzovanje je lahko kratek čas boleče. Za povečanje učinkovitosti pred zdravljenjem zmehčajte bradavico tako, da jo za 5 minut namočite v vodo ali nanesete moker kozmetični tampon za navedeni čas.

 1. Penasto palčko (valjček) s temnejšim koncem položite na priloženo plastično cevko in cevko vstavite v ustje aplikatorja.
 2. Pritisnite aplikator za 2 sekundi.
 3. Počakajte 20 sekund, da se penasta palčka nasiči z aktivnimi sestavinami in zamrzne.
 4. Z roko primite tubo, jo izvlecite iz ustja aplikatorja in čim hitreje nanesite zamrznjeno penasto blazinico na sredino bradavice.
 5. Penasto blazinico narahlo pritisnite na bradavico in pustite delovati 10 do 40 sekund, odvisno od vrste bradavice:
 • 10 s bradavice na rokah in drugih delih telesa, razen na stopalih do premera 2,5 mm
 • 15 s bradavice na rokah in drugih deli telesa razen stopal do 5 mm v premeru
 • 40 s bradavica na stopalih
 1. Odstranite penasto blazinico z bradavice.
 2. Za učinkovito zdravljenje je treba zamrzniti celotno bradavico, vključno z 1-2 mm širokim krogom kože okoli bradavice (ki ustvari bel krog), da zagotovite odstranitev celotne lezije.
 3. Uporabljeno penasto blazinico zavrzite.
 4. Po potrebi ponovite zdravljenje po 2 tednih (od točke 1). Eno bradavico zdravite največ 3-krat skupaj, v razmaku 2 tednov od vsakega nanosa.

Sestavine: Butan, propan, dimetil eter, izobutan.Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo! Ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin izdelka.

Shranjujte pri temperaturah med 5-25 °C. Hraniti izven dosega otrok.

Uporaba pri nosečnicah in doječih ženskah naj bo po posvetu z zdravnikom. Izjemno vnetljiv aerosol. Ne izpostavljate nad 50 °C. Zaščititi pred toploto, vročimi površinami, iskrami, odprtim ognjem in drugimi viri vžiga. Ne prebadajte ali ne sežigajte, niti po uporabi. Pri uporabi ne jejte, ne pijte, ne kadite. Zaščitite oči in ne vdihujte pršila. Embalažo odstranite v zbiralniku za nevarne odpadke.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj