to.to bombažne tetra krpice za umivanje, 6 krpic

to.to bombažne tetra krpice iz 100 % bombažne tkanine so vsestransko uporabne pri negi in hranjenju dojenčkov in majhnih otrok. Uporabne tudi v kozmetične namene - za umivanje in brisanje obraza in telesa ter pri manikuri in pedikuri.

Dojenček | Nega obraza | Nega telesa | Otrok

Blagovna znamka: Tosama

Namen uporabe: čiščenje

Oblika: krpice

Nensi: 1063263

SKU: A03582

13,49€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10,79€

Specifikacije

to.to bombažne tetra krpice iz 100 % bombažne tkanine so vsestransko uporabne pri negi in hranjenju dojenčkov in majhnih otrok. Uporabne tudi v kozmetične namene – za umivanje in brisanje obraza in telesa ter pri manikuri in pedikuri.

Vsestranske bombažne krpice so izdelane iz visoko kvalitetne dvojne tetra tkanine, narejene iz 100 % bombaža. So izjemno vpojne, mehke in nežne do občutljive dojenčkove kože, zato so nepogrešljive pri negi in hranjenju dojenčkov in majhnih otrok. Velike so 40×40 cm, zato so zelo praktične in vsestranske.

Uporabimo jih lahko pri hranjenju za brisanje obraza in rok dojenčka, za nego med previjanjem, pri umivanju ali kopanju, pa tudi v kozmetične namene. Te bombažne krpice so ne samo odlične za otroško nego, uporabne so tudi za odrasle, denimo pri manikuri in pedikuri ali za umivanje in brisanje obraza in telesa. Vsestranske bombažne krpice so bile ustvarjene z mislijo na udobje in nežnost, zato so popolna izbira za vse, ki iščejo praktičen naraven pripomoček za nego otrok in odraslih.

Prednosti:

 • kvalitetna dvojna tetra tkanina,
 • 100 % bombaž,
 • mehek rob

Namen uporabe: 

Krpice za nego in čiščenje pri hranjenju dojenčkov ter majhnih otrok. Uporabne tudi v kozmetične namene – za umivanje in brisanje obraza in telesa ter pri manikuri in pedikuri.

Sestava: 100 % bombaž. Velikost: 40 x 40 cm.

Pred uporabo je potrebno krpice oprati z detergentom za belo perilo pri temperaturi 95 °C. Dodajanje mehčalnih sredstev ni potrebno. Podaljšek obrobnega šiva se odreže šele po pranju.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj