to.to Baby biorazgradljive soft krpice, 30 krpic

to.to Baby Soft biorazgradljive soft krpice so izdelane iz 100 % naravne viskoze. So puhasto mehke in do nežne dojenčkove kože izredno prijetne. Lahko jih uporabljamo na različne načine, od brisanja nosu in obraza do umivanja ritke, odlične pa so tudi v kozmetične namene, denimo za nego obraza.

Dojenček | Nega obraza | Nega telesa | Otrok

Blagovna znamka: Tosama

Oblika: krpice

Namen uporabe: biorazgradljivo, čiščenje

Nensi: 1063261

SKU: A03498

2,89€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 2,31€

Specifikacije

to.to Baby Soft biorazgradljive soft krpice so izdelane iz 100 % naravne viskoze. So puhasto mehke in do nežne dojenčkove kože izredno prijetne.

Kot suhe jih lahko uporabljamo za brisanje obraza, noska, otrokovih rok, za brisanje mizice in pivnanje politega soka ali za predlogo v pralni plenički. Omočene z vodo pa so nepogrešljive za nežno umivanje otroške kože, obraza ali ritke.
So biorazgradljive, prijazne do kože in do narave. Primerne tudi v kozmetične namene za nego obraza.

Biorazgradljive soft krpic za enkratno uporabo so idealen izdelek za nego in čiščenje nežne otroške kože.

Njihove ključne lastnosti vključujejo:

Naravne sestavine: Izdelane so iz 100 % naravne viskoze, zato so nežne in prijazne do dojenčkove kože.

Mehkoba in vpojnost: Krpice so puhasto mehke in izjemno vpojne, kar omogoča učinkovito čiščenje in nego.

Biorazgradljive: So prijazne do okolja, saj so biorazgradljive in ne obremenjujejo narave.

Vsestranska uporaba: Uporabljamo jih lahko za različne namene, vključno s čiščenjem obraza, nosu, otrokovih rok, brisanjem mizice in pivnanjem tekočine ter kot predlogo v pralni plenički. Omočene z vodo pa so odlične za nežno umivanje otroške kože, obraza ali ritke.

Brez parfumov in konzervansov: Ne vsebujejo umetnih dodatkov, zato so primerne za občutljivo otroško kožo. to.to biorazgradljive soft krpice so zelo praktičen in hkrati okolju prijazen izdelek za vsakodnevno nego dojenčka. Zaradi naravne sestave, mehkobe in vpojnosti so odlična izbira za čiščenje in nego otroške kože, hkrati pa so tudi prijazne do okolja.

Lahko jih uporabljamo na različne načine, od brisanja nosu in obraza do umivanja ritke, odlične pa so tudi v kozmetične namene, denimo za nego obraza.

Prednosti:

– mehko obrišejo in nežno umijejo
– koži in okolju prijazne
– praktične doma in na poti
– primerne tudi v kozmetične namene za nego obraza

Namen uporabe:

Suhe krpice za brisanje obraza, nosu, otrokovih rok,  mizice in pivnanje politega soka ali kot predlogo v pralni plenički. Omočene z vodo pa za nežno umivanje otroške kože, obraza ali ritke. Primerne za celo družino ter v kozmetične namene, denimo za nego obraza.

Navodilo za uporabo:

Suhe krpice lahko uporabimo za brisanje obraza, nosu, otrokovih rok,  mizice in pivnanje politega soka ali kot predlogo v pralni plenički. V kolikor krpice potrebujemo za čiščenje pa zložene omočimo z vodo, jih nato razprostremo in nežno umijemo otroško kožo, obraz ali ritko. Primerne za celo družino ter v kozmetične namene, denimo za nego obraza.

Sestava: 100 % biorazgradljiva viskoza.

Velikost:  24x 32 cm.

Kljub temu, da so krpice biorazgradljive, jih ne smete odvreči v stranišče.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj