to.to Baby bombažne tetra plenice, 5 plenic

Plenice, izdelane iz 100 % bombažne tkanine, so namenjene povijanju ter negi dojenčkov in otrok. Plenice so izdelane iz visokokakovostne dvojne tetra tkanine, ki je narejena iz 100 % bombaža. Ta naravni material je visoko vpojen in prijazen do občutljive otroške kože.

Dojenček | Otrok

Blagovna znamka: Tosama

Namen uporabe: nega dojenčkov, povijanje

Oblika: otroška plenica

Nensi: 1063262

SKU: A03360

19,29€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,36€

Specifikacije

Plenice, izdelane iz 100 % bombažne tkanine, so namenjene povijanju ter negi dojenčkov in otrok.

Bombažne tetra plenice so izjemno vsestranske in koristne pri negi dojenčkov in malčkov.

Visokokakovostna bombažna tkanina: Plenice so izdelane iz visokokakovostne dvojne tetra tkanine, ki je narejena iz 100 % bombaža. Ta naravni material je visoko vpojen in prijazen do občutljive otroške kože.

Vsestranskost: Plenice lahko uporabljamo na več načinov: za povijanje otroka, kot previjalno podlogo, za brisanje med kopanjem, umivanjem in hranjenjem ter za zaščito pred soncem in vetrom v vozičku. So nežne do kože: 100 % bombažna sestava teh plenic zagotavlja nežen dotik otrokove kože. Ne povzročajo draženja ali alergijskih reakcij.

Praktičnost: So enostavne za vzdrževanje, saj jih lahko peremo in ponovno uporabimo. So ekološko prijazna alternativa plenicam za enkratno uporabo.

Skrb za otrokovo udobje: Znamka to.to se zavzema za kakovost, naravne materiale in udobje otrok. Plenice so izdelane s posebno skrbnostjo in pozornostjo do potreb dojenčkov.  So odličen pripomoček za starše, ki cenijo naravne materiale, vsestranskost plenic in dobro počutje svojih otrok. Zaradi široke uporabnosti so plenice nepogrešljiv dodatek pri vsakodnevni negi in skrbi za dojenčka.

Prednosti:

 • kvalitetna dvojna tetra tkanina,
 • 100 % bombaž,
 • mehek rob

Namen uporabe: 

Plenice iz 100 % bombažne tkanine za povijanje ter nego dojenčkov in otrok.

Navodilo za uporabo:

Pleničke so obšite na način, ki omogoča maksimalno udobje. Robovi so zaobljeni, saj uporabljamo štiri-nitni omotični šiv, kar pomeni nekaj ostankov niti, ki jih po prvem pranju preprosto odstranite. Na ta način dosežemo, da plenička ostane udobna, ne glede na to, za kakšen namen jo uporabljate. Če bi bila plenička obšita s kompaktnejšim šivom, ki bi zajel vse nitke, bi se ta šiv pri prvem pranju zakrčil in postal odebeljen, to pa bi bilo moteče, ko bi pleničko denimo podlagali pod otrokovo glavico, ali z njo otroka povijali.

Sestava: 100 % bombaž. Velikost: 80 x 80 cm.

Pred uporabo je potrebno plenice oprati z detergentom za belo perilo pri temperaturi 95 °C. Dodajanje mehčalnih sredstev ni potrebno. Podaljšek obrobnega šiva odrežemo šele po pranju.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj