Terranova Sinergija za jetra kompleks (list regrata, artičoka in cistein), 50 kapsul

Prehransko dopolnilo Terranova Sinergija za jetra kompleks (list regrata, artičoka in cistein) vsebuje rastline, ki se tradicionalno uprabljajo za krepitev jetrnih funkcij.

Vitamini in minerali

Oblika: kapsule, minerali, vitamini

Blagovna znamka: Terranova

Nensi: 1038518

SKU: 351814

32,14€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 28,93€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Terranova Sinergija za jetra kompleks (list regrata, artičoka in cistein) vsebuje rastline, ki se tradicionalno uprabljajo za krepitev jetrnih funkcij.

Sinergija za jetra

Podpira delovanje jeter
Zaščita za jetrne celice
Za razstrupljanje
Pomaga v procesu obnove jetrnih celic
10 sestavin Magnifood

Terranova Sinergija za jetra
Čeprav so jetra največji organ v telesu in naša najpomembnejša »čistilna tovarna«, so po krivici spregledana. Narava nas je obdarila z rastlinami, ki se tradicionalno uprabljajo za krepitev jetrnih funkcij. Omenjenim rastlinam v prehranskem dopolnilu Sinergija za jetra smo dodali še L-cistein, ki nase veže težke kovine in jih odplavlja iz telesa ter antioskidativno spojino alfa lipoično kislino.

Korenina regrata je starodavno ljudsko zdravilo za čiščenje krvi. Vsebuje seskviterpenske laktone, ki pospešijo pretok žolča. Slednji omogoča, da se strupene snovi hitreje odstranjujejo iz telesa. Korenika kurkume vpliva na encime za razstrupljanje: glutationsko transferazo in UDP-glukoronilno transferazo, ključna encima za razstrupljanje. Jagode šisandre uporabljajo v tradicionalni kitajski medicini za bolezni jeter, kar potrjujejo tudi sodobne raziskave. Ugotovili so, da delujejo hepaprotektivno (so zaščita jeter) in protimikrobno. Katehini iz zelenega čaja so antioksidanti, ki lahko zavirajo oksidacijo jetrnih maščob. Listni ohrovt vsebuje indol-3-karbinol in sulforafan, spojini, ki v jetrnih celicah podpirata izločanje škodljivih spojin.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.
Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljajoča in zaščitna moč barv.
Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.
Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.
Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?
Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije.

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

 

Dve rastlinski kapsuli vsebujeta %PDV*
Magnifood kompleks 825 mg
vsebuje:
 • list regrata** (sušen z zamrzovanjem)
200 mg
 • korenika kurkume** (sušena z zamrzovanjem)
150 mg
 • list artičoke** (sušen z zamrzovanjem)
125 mg
 • jagoda šisandre**
100 mg
 • plod/list rakitovca** (sušena z zamrzovanjem)
50 mg
 • list zelenega čaja
50 mg
 • listni ohrovt** (sušen z zamrzovanjem)
50 mg
 • zelena ječmenova trava
50 mg
 • stabilizirani riževi otrobi
50 mg
vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 236 mg —-
vitamin C (kot Ca, Mg askorbat) 150 mg 188
L-cistein 75 mg —-
tavrin 20 mg —-
alfa-lipoična kislina 20 mg —-
macesnov arabinogalaktan 5.5 mg —-
selen (kot selenov metionin) 25 μg 45

*PDV-Priporočeni dnevni vnos.

** Iz nadzorovane ekološke pridelave

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj