Terranova Glavatec 500 mg, 50 kapsul

Prehransko dopolnilo Terranova Glavatec 500 mg vsebuje glavatec (Cordyceps sinensis), ki spada med adaptogene gobe. V tradicionalni medicini Daljnega vzhoda glavatec povečuje vzdržljivost in telesno zmogljivost, pospeši regeneracijo po naporih, odpravlja utrujenost.

Vitamini in minerali

Oblika: kapsule, minerali, vitamini

Blagovna znamka: Terranova

Nensi: 1050984

SKU: A00911

38,26€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 34,43€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Terranova Glavatec 500 mg vsebuje glavatec (Cordyceps sinensis), ki spada med adaptogene gobe. V tradicionalni medicini Daljnega vzhoda glavatec povečuje vzdržljivost in telesno zmogljivost, pospeši regeneracijo po naporih, odpravlja utrujenost.

Glavatec

Adaptogena goba.
Povečuje vzdržljivost in telesno zmogljivost.
Pospeši regeneracijo po naporih.

Terranova Glavatec
V tradicionalni medicini Daljnega vzhoda glavatec priporočajo za odpravljanje utrujenosti. Dvigoval naj bi tudi voljo do življenja, rahljal tesnobo in napetost. Gojeni glavatec, kot ga uporabljamo pri Terranovi, je primeren tudi za vegetarijance in vegane, saj na njem ni več ostankov žuželk, ki jih goba zajeda v naravi.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.
Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljajoča in zaščitna moč barv.
Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.
Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.
Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?
Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije.

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

Ena rastlinska kapsula vsebuje %PDV*
Magnifood kompleks 500 mg
vsebuje:
  • glavatec, micelij (sušen z zamrzovanjem**)
500 mg
(Cordyceps sinensis)
vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg

*PDV-Priporočeni dnevni vnos.

** Iz nadzorovane ekološke pridelave.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj