Sterillium Classic pure razkužilo za roke, 100 ml

Sterillium Classic pure je razkužilo za roke, ki učinkuje zoper bakterije in viruse. Razkužilo je neobarvano in brez vonja, z dobro preizkušenim kompleksom za nego kože. 

Dom

Razkužila

Oblika: razkužilo, rokavice

Blagovna znamka: Hartmann

Nensi: 1044976

SKU: 478474

3,90€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 3,51€

Specifikacije

Biocidni proizvod
Sterillium Classic pure je razkužilo za roke, ki učinkuje zoper bakterije in viruse (HBV, Antigentest, BVDV surogatvirus, HCV, HIV, Herpes, Rota, vaccinia, papovavirus). Razkužilo je neobarvano in brez vonja, z dobro preizkušenim kompleksom za nego kože. Dokazano povečuje vlažnost kože.

Higienska dezinfekcija rok: najmanj 3 ml raztopine vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati!

Električne naprave lahko uporabite šele, ko se roke povsem posušijo. Izdelek ne sme priti v stik z odprtim plamenom. Izdelka ne hranite v bližini grelnih teles ter ga ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom. Ostanke in embalažo prepustite pooblaščenemu prevzemniku odpadkov. Ne odlagati skupaj z gospodinjskimi odpadki. Prepovedano je vsakršno odlaganje v okolje ali izpuščanje v vodo.

450 mg/g propan-2-ol, 300 mg/g propan-1-ol, 2 mg/g mecetronijev etilsulfat.

Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.
PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.
PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstraniti vsebino/embalažo skladno z nacionalnimi predpisi.

 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo. 

Varnostni list

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj