Solgar Ribje olje koncentrat 1000 mg, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo vsebuje ribje olje pridobljeno z molekularno destilacijo. Naravni vir omega 3 nenasičenih maščobnih kislin EPK in DHK.

Ostalo

Oblika: kapsule, olje

Blagovna znamka: Solgar

Nensi: 1031491

SKU: 473138

23,12€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 20,81€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Solgar koncentrirano ribje olje v kapsulah je naravni vir omega 3 nenasičenih maščobnih kislin EPK in DHK.  Ena kapsula ribjega olja vsebuje 1000 mg koncentrata olja rib.

Prehransko dopolnilo vsebuje ribje olje pridobljeno z molekularno destilacijo, ki preprečuje prenos težkih kovin in je v skladu s standardi monografije GOED za analizo težkih kovin. Ribje olje kot samo je lahko podvrženo pretirani oksidaciji, predvsem če je le-to izpostavljeno zraku (in posledično kisiku). Zato je v Solgarjev pripravek dodan vitamin E, ki s svojim antioksidacijskim delovanjem ščiti ribje olje v kapsulah pred oksidacijo. Kombinacija ribjega olja in vitamina E zagotavlja visoko kakovost kapsul ribjega olja.

Odobrene zdravstvene trditve s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA):

 • maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca,*
 • DHK ima vlogo pri delovanju možganov,**
 • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida.**

*Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.
**Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK

Zaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokom.

Vsebnost:

Sestavine v 1 kapsuli: Koncentrat ribjega olja 1000 mg vsebuje: eikozapentaenojska kislina (EPK) 160 mg, dokozaheksaenojska kislina (DHK) 100 mg.

Sestavine:
koncentrat ribjega olja; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol (iz palmovega olja); antioksidant: izvleček, bogat s tokoferolom.

V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj