Solgar Curcumin, 30 mehkih kapsul

Prehransko dopolnilo vsebuje izvleček korenike kurkume z visoko biorazpoložljivostjo in aktivnostjo. 

Vitamini in minerali

Oblika: kapsule, minerali, vitamini

Blagovna znamka: Solgar

Nensi: 1048041

SKU: 503444

39,23€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 35,31€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Prehransko dopolnilo Solgar Curcumin vsebuje kurkumin v vodotopni obliki, katerega odlikuje visoka biorazpoložljivost in aktivnost.
Solgar prvič spreminja slabo topen, in zaradi tega slabo absorbirajoči kurkumin, v vodotopen fitonutrient, ki se takoj maksimalno absorbira, zaradi česar ga odlikuje visoka biorazpoložljivost in aktivnost.

Učinkovitost ene same kapsule izdelka Solgar Curcumin se lahko primerja z učinkom 74 kapsul po 100 mg standardnega izvlečka kurkumina. Solgar kot prvi obdaja (enkapsulira) standardizirani izvleček kurkumina (izoliran iz korenine kurkume (Curcuma longa)) z mikroskopskimi ovojnicami, ki „imajo rade vodo“ in se imenujejo micele. Solgar Curcumin je v takšni obliki za organizem bolj uporaben in zagotavlja boljšo in hitrejšo absorpcijo, v plazmi pa se obdrži 24 h.

Izdelek ne vsebuje soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Dnevni odmerek z velikim učinkom:

 • 185-krat večja biorazpoložljivost v primerjavi z naravnim kurkuminom
 • 6,8-krat hitrejša absorpcija
 • bio-mimetičnost (podobnost naravnemu)

Zaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokom.

(v 1 kapsuli): Izvleček korenike kurkume (Curcuma longa) 800 mg, vsebuje: 48 mg skupnih kurkuminoidov, od tega 40 mg kurkumina.

Sestavine:
Izvleček korenike kurkume; emulgator: polisorbat 80; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol (iz palminega olja).

Nosečnice, doječe matere ter osebe s preteklimi težavami jeter, žolčnika in gastrointestinalnih težav, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. V primeru poškodovane notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj