Perspirex Original Antiperspirant roll-on, 20 ml

Perspirex Original Antiperspirant roll-on se uporablja za prekomerno potenje in neprijeten vonj.

Nega telesa

Mesto uporabe: telo

Namen uporabe: nega

Blagovna znamka: Perspirex

Nensi: 1056123

SKU: 489948

11,27€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10,14€

Specifikacije

Perspirex Original Antiperspirant roll-on se uporablja za prekomerno potenje in neprijeten vonj. Patentirana formula.
Potenje je naravna in nujna funkcija telesa za uravnavanje telesne temperature in izločanje odpadnih snovi. Lahko pa postane problem, ki nas spravlja v zadrego. Aktivne snovi v Perspirexu nudijo rešitev z začasno zacepitvijo znojnih žlez. Tako onemogočijo čezmerno potenje in neprijeten vonj.

Pomembno je, da za maksimalen učinek pazljivo upoštevamo navodilo.

Perspirex nanesemo zvečer pred spanjem, ker so ponoči znojnice manj aktivne. Pazduhe morajo biti pred nanosom popolnoma čiste in suhe (če niso, jih posušimo s sušilcem). Eventualne ranice ali odrgnine zaščitimo z vodoodpornim obližem. Perspirexa ne uporabljamo 48 ur po depilaciji, britju ali voskanju pazduh. Nanesemo na problematične dele in pustimo, da se posuši na zraku (držimo roke kvišku). Naslednje jutro speremo z vodo in milom. Po nanosu Perspirexa ne uporabljamo drugih antiperspirantov, ker se lahko pojavi preobčutljivost.

Izvrsten učinek – nanos samo 2 do 3-krat tedensko.
Nanesemo zvečer, zjutraj speremo in NE ponovimo nanosa.

Alcohol Denat., Aluminum Lactate, Aluminum Chloride, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Hydrogenated Castor Oil.

Ni primerno za otroke. Perspirexa ne nanašamo na mokro, poškodovano ali nadraženo kožo! Če koža ob nanosu ni popolnoma suha, se lahko pojavi rahlo srbenje ali pečenje. V redkih primerih lahko Perspirex kot podobna sredstva povzroči draženje ali alergijsko reakcijo; v takem primeru uporabo prekinemo.

Perspirexa ne nanašamo na mokro, poškodovano ali nadraženo kožo! Izogibamo se stiku z nakitom ali kovinami. Perspirex lahko v noči aplikacije razbarva nekatere tkanine.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj