NeilMed Sinus Rinse vrečke za pripravo izotonične raztopine (120 vrečk)

NeilMed Sinus Rinse  je naravni, pomirjajoči, slani sistem za izpiranje nosu. Pakiranje vsebuje 120 vrečk z pH uravnoteženim natrijevim kloridom in natrijevim bikarbonatom za pripravo izotonične raztopine.

Nos, grlo, ušesa

Mesto uporabe: dihala, nos, sinusi

Namen uporabe: izcedek

Blagovna znamka: NeilMed

Nensi: 1056262

SKU: 533882

38,76€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 34,88€

Specifikacije

Medicinski pripomoček
NeilMed Sinus Rinse  je naravni, pomirjajoči, slani sistem za izpiranje nosu. Pakiranje vsebuje 120 vrečk z pH uravnoteženim natrijevim kloridom in natrijevim bikarbonatom za pripravo izotonične raztopine. Vrečke so namenjene uporabi z NeilMed Sinus Rinse plastenko.

Velik volumen nizkega pozitivnega tlaka za nosno spiranje je najbolj učinkovit način za čiščenje nosu, ki temelji na trenutnih zdravstvenih raziskavah. Nosno spiranje je odličen način za čiščenje sluzi iz nosu, da lahko zdravila delujejo bolj učinkovito. Prav tako čisti alergene, dražeče snovi, bakterije in viruse iz nosu ter zmanjša pogostost okužb. Poleg tega zmanjša otekline v nosu in poveča pretok zraka.

Sinus Rinse  pomaga pri lajšanju
• nosnih alergij in suhosti sluznice
• sinusitisa, rinitisa
• alergijske astme
• smrkanju
• pri sinusnem pritisku in zamašenem nosu
• pri nosnih simptomih gripe in prehlada
• pri nosnem draženju zaradi prahu, dima, prhljaja živali, trav, cvetnega prahu, in hišnega prahu
• pri zamašenem nosu

1 korak: Operite roke. Napolnite čisto plastenko z določeno količino mlačne destilirane, mikrofiltrirane (0,2 mikrona) ali predhodno vsaj 5 minut prevrete in ohlajene vode. Prevreto vodo lahko shranite v čisti posodi za 7 dni, v hladilniku pa še dalj časa. Vodo lahko pogrejete v mikrovalovki , vendar priporočamo pogrevanje po korakih le za 5-10 s, da preprečimo pregrevanje ali poškodbo pripomočka.
Vedno uporabite samo vsebino NeilMed Sinus Rinse vrečk.

2 korak: Prerežite vogal vrečke in vsebino stresite v plastenko. Varno zaprite pokrovček posodice, z enim prstom zaprite odprtino in nežno pretresite vsebino, da se raztopi.

3 korak: Postavite se pred umivalnik, glavo nagnite navzdol. Vaša usta naj bodo odprta in brez zadrževanja dihanja. Nato odprtino posodice tesno prislonite vaši nosnici in NEŽNO STISNITE PLASTENKO dokler RAZTOPINA NEŽNO NE PRITEČE skozi nasprotno nosnico. Za pravilno izpiranje uporabite med ¼ do ½ raztopine (60 ml- 120 ml ). Včasih bo nekaj raztopine doseglo vaše grlo, zato jo takrat izpljunite.

4 korak: Nežno se useknite brez stiskanja nosu v celoti, da preprečite pritisk in šumenje v ušesih.
Če lahko, vdihnite nežno preostanek raztopine skozi nosnico enkrat ali dvakrat, ker lahko tako očistite zadnji del nasofaringealnega področja. Za lažje odstranjevanje preostanka raztopine, pihnite skozi vaš nos nežno, medtem ko nagibate vašo glavo naprej in na desno (pomaga izprazniti levi maksilarni sinus).

5 korak: Ponovite koraka 3 in 4 še na nasprotni levi nosnici. Tukaj glavo nagnete na desno stran med irigacijo in na koncu na levo stran pri praznjenju maksilarnega sinusa.

Če vam ostane kaj raztopine, jo zavrzite. Priporočamo , da si za vsako izpiranje pripravite svežo raztopino. Večina uporabnikov ugotavlja, da je izpiranje 2 x na dan uspešno. Mnogi zdravniki priporočajo 3-4 x dnevno čiščenje ali celo do 6 x. Upoštevajte nasvete vašega zdravnika!

6 korak : Očistite plastenko in zamašek in ju posušite na zraku na čisti papirnati brisači.

120 vrečk z pH uravnoteženim natrijevim kloridom in natrijevim bikarbonatom (USP razred, naravne sestavine, izotonična, brez joda in konzervansov)
izobraževalna brošura

Zamenjajte plastenko na vsake 3 mesece. Upoštevajte protokol čiščenja po vsaki uporabi.
Nosno votlino vedno izpirajte z vrečkami NeilMed Sinus Rinse, ki vsebujejo sestavine najčistejše razpoložljive kakovosti.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj