-10%

Multiva Calming Cat tablete za mačke, 25 tablet

Multiva Calming Cat je podpora pri stresu z unikatno kombinacijo učinkovin posebej prilagojena za mačke.

Mačke

Blagovna znamka: VetNova

Mesto uporabe: lasje

Oblika: tablete

Namen uporabe: mačke

Nensi: 1062380

SKU: A03057

10,61€11,79€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10,61€

Specifikacije

Multiva Calming Cat je podpora pri stresu z unikatno kombinacijo učinkovin posebej prilagojena za mačke.
Lastnosti delovanja učinkovin

• L-Teanin je naravno prisotna aminokislina, ki jo najdemo v zelenem čaju. Daje prednost proizvodnji drugih aminokislin s pomirjevalnimi lastnostmi, kot so dopamin, GABA in triptofan ter pomaga izboljšati ravnotežje nevrotransmiterjev. Uporaba L-Teanina spodbuja stanje miru in sprostitve, ne da bi povzročalo zaspanost, zmanjšuje epizode stresa, tesnobe, hiperaktivnosti in razdražljivosti ter povečuje budnost, izboljšuje sposobnosti koncentracije in učenja.

• Unikatni kompleks kolostruma je izoliran iz beljakovin kolostruma. Pokazalo se je, da kolostrum vsebuje predhodnike pomembnih nevroaktivnih molekul, ki lahko vplivajo na budnost, kognitivno funkcijo in ravni tesnobe pri nemirnih živalih. Ocene proteinskih frakcij, pridobljenih iz kolostruma pri mačkah in psih, so pokazale zmanjšanje stresa in škodljivih vedenjskih vzorcev. Kolostrum deluje sinergistično z L-teaninom.

• Tiamin (vitamin B1) je vpleten v metabolizem centralnega živčnega sistema, ki pomaga vzdrževati pravilno delovanje in pospeševati stanje umirjenosti. Izboljša cirkulacijo, optimizira kognitivne aktivnosti in cerebralne funkcije. Pomanjkanje tiamina povzroča duševno zmedenost, šibkost mišic, krče, živčnost in izgubo apetita, zato je pomembno, da se zagotovi vnos vitamina B1 v obdobjih stresa.

Namen uporabe

Spodbuja občutek pomirjenosti pri mačkah s težavami z anksioznostjo in / ali stresom, povezanimi z vsemi okoljskimi dejavniki.

Omogoča, da se žival prilagodi stresorju,

Zmanjša pojavnost neželenega vedenja in izboljša njihovo počutje.

Priporočeno za občasne (potovanja, obiski veterinarja, vožnja) ali daljše terapije (tesnoba z ločitvijo, podaljšana obdobja samote, selitev, počitnice v hotelih, hospitalizacija).

Dokazano je tudi kot podporna terapija pri zdravljenju vedenjskih težav.

Mačka: 1 žvečljiva tableta na 10 kg telesne teže na dan

V primeru hujšega stresorja lahko odmerek varno podvojite ali potrojite. Sestavine v izdelku ne povzročajo neželenih učinkov, zasvojenosti ali zaspanosti ali zmanjšajo telesne sposobnosti živali.

1 pakiranje pri navedeni dozi zadošča za 42 dni za mačko.

Sestava: vitamin B1 ( tiamin) 65 mg, L-teanin 8.5 mg, unikatni kompleks kolostruma 9 mg. Dodatki (na kg): Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 48.147 mg.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj