Lyprinol Advanced kapsule, 60 kapsul

Lyprinol Advanced je prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami iz naravnega kompleksa morskih lipidov in krilovega olja.

Ostalo

Blagovna znamka: Medicinalis+

Oblika: kapsule

Vsebnost: krilovo olje, omega-3

Nensi: 1062891

SKU: A03452

69,69€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 62,72€

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Specifikacije

Lyprinol Advanced je prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami iz naravnega kompleksa morskih lipidov in krilovega olja.

Lyprinol Advanced kapsule vsebujejo patentiran kompleks PCSO-524, pridobljen z edinstvenim postopkom iz novozelandske Zelenouste školje (Perna Canaliculus) in krilovo olje. Skupaj tvorita izboljšani in močnejši kompleks naravnih morskih lipidov ESPO-752.

Novi patentirani in stabilizirani naravni morski lipidni izvleček sestavlja redka kombinacija lipidnih skupin in nenasičenih maščobnih kislin omega-3.

2 kapsuli 2-krat dnevno, skupaj z nekaj tekočine, med ali po obroku. Ko pride do izboljšanja, 1 kapsulo 2-krat dnevno.

Sestavine in vsebnost:
1 kapsula vsebuje oljčno olje 100 mg, želatino, kompleks morskih lipidov ESPO- 572 iz novozelandske zelenouste školjke (perna canaliculus) 37 mg, lipidni izvleček krila (euphasia superba) 13 mg, vodo in barvilo E120. Ovojnina kapsule je iz goveje želatine.

Alergeni: izdelek vsebuje školjke in lipidni izvleček krila

V primeru preobčutljivosti ali alergij na katero od sestavin tega izdelka se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek vsebuje školjke.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj