Lekobeba Puder, 100 g

Lekobeba Puder iz koruznega škroba, smukca in cinkovega oksida se uporablja za zunanjo nego kože. Puder vpija ostanke vlage na koži, jo varuje in preprečuje probleme s kožo.

Dojenček

Mesto uporabe: telo

Namen uporabe: nega

Blagovna znamka: Lekobeba

Nensi: 1028506

SKU: 528242

5,96€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 5,36€

Specifikacije

Lekobeba Puder iz koruznega škroba, smukca in cinkovega oksida se uporablja za zunanjo nego kože. Puder vpija ostanke vlage na koži, jo varuje in preprečuje probleme s kožo. Spodbuja tudi njeno obnavljanje.
Obogaten z eteričnim oljem melise ima blago antiseptično delovanje. Namenjen je vsakodnevni negi dojenčkov po kopanju in previjanju, za zaščito predelov pazduh, kožnih gub, vratu in dimelj. Prah ne sme priti v stik z otrokovim nosom in usti.

Tudi za odrasle
Primerno ob potenju stopal; zaščita kože pod prsmi.

Lekobeba Puder vsebuje: smukec, koruzni škrob, cinkov oksid, bizmutov subgalat, eterično olje melise.

Puder iz koruznega škroba, smukca in cinkovega oksida se uporablja za zunanjo nego kože. Puder vpija ostanke vlage na koži, jo varuje in preprečuje probleme s kožo. Spodbuja tudi njeno obnavljanje. Obogaten z eteričnim oljem melise ima blago antiseptično delovanje. Namenjen je vsakodnevni negi dojenčkov po kopanju in previjanju, za zaščito predelov pazduh, kožnih gub, vratu in dimelj. Prah ne sme priti v stik z otrokovim nosom in usti.

Talc, Cornstarch, Zinci Oxyde, Bismuthi subgallas,Melissa Officinalis Oil.

Prah ne sme priti v stik z otrokovim nosom in usti. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Shranjujte na temnem prostoru pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj