Ledum palustre C30 homeopatske kroglice, 10 g

Homeopatsko zdravilo Ledum palustre

Homeopatska zdravila

Oblika: kroglice

Blagovna znamka: Remedia

Nensi: 1033654

SKU: 137602

16,23€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Homeopatsko zdravilo Ledum palustre
Opis

Tradicionalno ime: Ledum palustre
Slovensko ime: Močvirski rožmarin
Skupina: rastlina
Družina: Ericaceae
Potence: C6, C12, C30, C200
Možni vzroki, sprožilne okoliščine: Zdravilo izbora pri vseh ugrizih/pikih živali – vbodne poškodbe (insekti, kače, pes…posebej take, ki se hitro inficirajo). Globoke vbodne poškodbe ( npr. ko stopiš na zarjavel žebelj), ki močno krvave. Prepreči tetanus, če se ga da takoj po poškodbi (dodati še Hypericum). Zdravilo izbora pri posledicah injiciranja (ohromelost živcev po injekciji zdravila ali močne bolečine po neuspešni nevralni terapiji).
Vpadljivi čustveni simptomi: Nezadovoljstvo, slaba volja, jeza, ne mara družbe.
Vpadljivi splošni simptomi: Profilaksa tetanusa: pri poškodbah, kjer obstaja nevarnost tetanusa (3 dni najmanj 1x dnevno), nato lahko Hypericum 23 dni. Pri ugrizu klopa (3 dni 1x dnevno).
Vpadljivi fizični simptomi: Trdovratna in pogosto ponavljajoča se krvavitev iz nosu. Absces, rane, vnetja (tudi revmatična) če je obolelo mesto hladno na dotik. Bolnik čuti potrebo po hladnih obkladkih in kopelih. Napad protina, pogosto v členku palca, po zaužitju mesa in/ali alkohola.
Poslabšanje: Toplota, alkohol.
Izboljšanje: Hlad, hladna kopel.

Navodila za uporabo: Kroglice za peroralno/podjezično uporabo.

Pomembna opozorila: Opisi homeopatskih zdravil so pripravljeni po najboljših močeh in vesti in skrbno preverjeni, vendar avtor ne more prevzeti odgovornosti za posledice morebitne neodgovorne uporabe le teh.

Vsak posameznik naj po lastni odgovornosti presodi svojo odločitev za homeopatsko zdravljenje.

Za samozdravljenje se smemo odločati le v primeru običajnih težav in vsakdanjih bolezni. Ta priporočila pod nobenim pogojem ne nadomeščajo nasveta in pregleda pri zdravniku. Pri težjih ali trajnejših zdravstvenih težavah nujno poiščite zdravniško pomoč.

Homeopatsko zdravilo, ki nima dokazanih zdravilnih učinkov. Posvetujte se z zdravnikom ali s farmacevtom, če se znaki bolezni ne izboljšajo!

Slika je lahko simbolična. 

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj