Kadermin krema, 15 ml

Kadermin krema je medicinski pripomoček, ki se uporablja  za oskrbo in celjenje manjših ran, prask, odrgnin in opeklin. Kadermin krema ustvari zaščitni film in s tem pomaga naravnim procesom pri obnovi kože.

Poškodbe in rane

Blagovna znamka: Kadermin

Mesto uporabe: koža

Oblika: prašek

Namen uporabe: okužba

Nensi: 1052720

SKU: 500551

8,40€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,56€

Več o izdelku

 

 

 

Specifikacije

Kadermin krema je medicinski pripomoček, ki se uporablja  za oskrbo in celjenje manjših ran, prask, odrgnin in opeklin. Kadermin krema ustvari zaščitni film in s tem pomaga naravnim procesom pri obnovi kože. 

Pripomore  pri obnovi fizioloških procesov, ki so pomembni za normalno regeneracijo tkiva in zaradi antimikrobnih in antiseptičnih lastnosti ščiti pred vdorom mikroorganizmov. Hialuronska kislina ustvari ugodne vlažilne pogoje zaradi njenih hidrofilnih lastnosti, silikon pa pomaga koži zadrževati vlago in preprečuje izsušitev kože. Kompleks SCX je sestavljen iz srebrovih ionov, ki so vezani na silicijev dioksid, v ta kompleks pa je dodan še klorheksidin.

 

Navodila za uporabo: Pred nanosom očistite in posušite prizadeto območje. Uporabite potrebno količino za področje kože, ki ga želite zdraviti. Po nanosu ne masirajte in pustite, da se krema naravno vpije in naredi zaščitni sloj. Nanesite 1-2 krat dnevno.

 

Opozorila: Samo za lokalno uporabo. Izogibajte se stika z očmi, v primeru stika z očmi takoj sperite z vodo. Ne uporabljajte, če je embalaža odprta ali poškodovana. Ne sterilizirajte. Po uporabi pazljivo zaprite embalažo. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na etiketi. V primeru nenormalnih kožnih reakcij prekinite zdravljenje.

 

Kontraindikacije: Ugotovljena preobčutljivost  na sestavine.  Ne uporabljate, če ste alergični na katero od navedenih sestavin. Ni znanih primerov pojava prevelikih odmerkov ali interakcij z zdravili.

Proizvajalec: Pavia Farmaceutici, Copiano PV, Italija

Dobavitelj: Advanta, d.o.o. Dragomer, Stara cesta 7, 1351 Brezovica pri Ljubljani

Sestavine: Voda, Cetilstearil Ethylhexanoate, Izopropil Myristate, Steareth-2, Steareth-21, Cetearyl alcohol, Glicerin, Panthenol, Mandljevo olje, Butyrospermum Parkii,  kompleks SCX ( srebrovi ioni, vezani na silicijev dioksid, dodan Klorheksidin ), Dimetichone, sok listov Aloe Barbadensis, Olivno olje, L-Lizin, L-Prolin, L-Leucin, Glicin, hidrogenirani fosfatidilholin, Pentilenglikol, Skvalan, Ceramid NP,  0,2 -odstotna natrijeva sol hialuronske kisline.

 

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj