-10%

Ilast Care krema za veke in občutljivo kožo, 30 ml

Krema Ilast Care je namenjena negi in lajšanju težav, ki jih povzročajo različna obolenja vek: izsušenost in/ali razdraženost kože na vekah (alergija, blefaritis), občutljivost po operacijah na vekah.

Nega oči

Mesto uporabe: koža, obraz, oči, ustnice, veke

Namen uporabe: nega, občutljiva koža

Oblika: krema

Blagovna znamka: Ilast

Nensi: 1035049

SKU: A01907

17,85€19,83€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,06€

Specifikacije

Medicinski pripomoček
Ilast Care krema za veke in občutljivo kožo celi in pomirja veke, prizadete zaradi različnih obolenj.
Krema Ilast Care je namenjena negi in lajšanju težav, ki jih povzročajo različna obolenja vek: izsušenost in/ali razdraženost kože na vekah (alergija, blefaritis), občutljivost po operacijah na vekah. Ilast Care pomirja razdraženo in izsušeno kožo na vekah.

Natrijev hialuronat prispeva k vzdrževanju vlažnosti, spodbuja zaščito in celjenje kože. Poleg tega ima vitamin A zaščitno funkcijo pred svetlobo. Lipojska kislina deluje antioksidantno pri oksidativnem stresu. Ima patentirane osmoprotektivne lastnosti, kar pomeni, da varuje celice pred osmozo in s tem ohranja ravnovesje tekočine v celicah. Pri proizvodnji je uporabljena posebna tehnologija EpiFree, ki je ekskluziven in patentiran proizvodni postopek, pri katerem ne uporabljajo konzervansov in se zato vse naravne lastnosti učinkovin lahko ohranijo. Ne vsebuje konzervansov, parabenov, dišav, alkohola in lanolina.

Tehnologijo EpiFree je razvilo podjetje HORUS PHARMA laboratories. To je ekskluziven in patentiran proizvodni postopek, pri katerem proizvajalec tudi med proizvodnjo ne uporablja konzervansov, zato učinkovine ohranijo prav vse svoje naravne lastnosti. Odstranjevanje dodanih konzervansov med proizvodnim postopkom, kar je potrebno pri konzerviranem postopku proizvodnje, namreč zmanjšuje učinkovitost glavnih sestavin. Pri tehno­logiji EpiFree pa učinkovine temu niso izpostavljene. Očesne veke so posebno občutljiv in nezaščiten del telesa, zato je še posebej pomembno, da kožo okoli oči negujemo na primeren način. Zaradi napredka, ki ga je dosegla EpiFree tehnologija, je najnovejša generacija izdelkov ILAST posebej primerna za čiščenje in nego kože, ki je zelo občutljiva, alergična ali prizadeta zaradi različnih obolenj.

Ob prvi uporabi večkrat pritisnite na pumpico, da jo aktivirate. Če med uporabo preneha delovati, tubo močno pretresite s pršilnim delom obrnjenim navzdol. Zjutraj in zvečer nanesite tanko plast kreme na kožo okoli oči s krožnimi gibi – rahlo vmasirajte.

Voda, triglicerid kaprilne in kaprinske kisline, estri tribehenina in PEG-20, glicerol, trinatrijev citrat, ksantan gumi, natrijev hialuronat, taurin, alantoin, sončnično olje (Helianthus Annuus), retinil palmitat, citronska kislina, natrijeva sol D-alfa lipojske kisline.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj