Herpatch serum za herpes, 5 ml

Herpatch serum za herpes je medicinski pripomoček v obliki seruma, ki je namenjen zmanjšanju občutljivosti in pospeševanju celjenja herpesa, saj s tvorbo mehanske bariere vzdržuje mikrookolje prizadetega predela kože.

Ustna higiena

Blagovna znamka: Herpatch

Mesto uporabe: usta

Namen uporabe: herpes

Oblika: serum

Nensi: 1032607

SKU: 542016

12,22€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10,76€

Specifikacije

Medicinski pripomoček

Herpatch serum za herpes je inovativna in učinkovita rešitev, ki hitro in enostavno ublaži neprijetne simptome herpesa na ustnicah. S priročnim aplikatorjem v obliki tube, se serum nanese neposredno na oboleli predel.

Po nanosu se bo beli serum aktiviral in čez rano ustvaril prozoren obliž. Učinek boste opazili takoj. Poleg zaščite kože pred izsušitvijo, ta fizični ščit popolnoma prekrije herpes. Tako je manj zaznaven, obenem pa zmanjša nelagodje, ki ga občutite ob izbruhu herpesa. Izboljšana formula Herpatch seruma za herpes vsebuje aktivni kisik, ki je dokazano ključna sestavina za pospešitev procesa celjenja.

Herpatch serum za herpes je medicinski pripomoček v obliki seruma, ki je namenjen zmanjšanju občutljivosti in pospeševanju celjenja herpesa, saj s tvorbo mehanske bariere vzdržuje mikrookolje prizadetega predela kože.

Pred uporabo poskrbite, da so vaše roke čiste in suhe. • Umijte ali sperite poškodovano območje. • Nežno nanesite majhno količino seruma na herpes, da popolnoma prekrijete oboleli predel in rob neobolele kože okoli herpesa. Tubo po vsaki uporabi zaprite. • Beli serum po nekaj minutah preko herpesa tvori zaščitni, transparentni film. • V kolikor je potrebno, lahko serum ponovno nanesete vsake 3–4 ure, dokler herpes popolnoma ne izgine. Če je potrebno, lahko film odstranite s toplo vodo. • Herpatch serum za herpes lahko uporabljate v vseh fazah nastanka herpesa. Priporočljivo ga je uporabiti že ob prvih znakih nastanka.

Sestavine: Voda, denaturirani alkohol, stiren/akrilat kopolimer, polivinilni alkohol, glicerol, beta-glukan, glicerol (in) voda (in) perfluorodekalin (in) olje semen jojobe (Simmondsia chinensis) (in) saharoza palmitat (in) glikosfingolipidi (in) ksantanska guma (in) natrijev benzoat (in) kalijev sorbat, porfiridij polisaharid, cinkov sulfat.

Uporabite majhno količino Herpatch seruma za herpes pri vsakem nanosu. Nastalega filma na herpesu ne smete odlepiti brez predhodne navlažitve s toplo vodo, saj lahko s tem poškodujete in odprete površinsko plast herpesa. Uporabite toplo vodo, da odstranite ostanek seruma iz vaših rok. Če herpes na ustnicah in/ali simptomi ne izgine(jo) po 12 dneh uporabe izdelka, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
V primeru resnega imunskega obolenja izdelka ne uporabljajte. Izogibajte se zaužitju izdelka. Samo za zunanjo uporabo. Izdelka ne uporabljajte, v ustni votlini, očeh, na sluznici ali za zdravljenje genitalnega herpesa. Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Pri otrocih, mlajših od 12 let, je priporočljiva uporaba pod nadzorom odraslih. Pri otrocih, mlajših od 4 let, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Če pride pri nanašanju do preobčutljivostne reakcije ali občutite nelagodje, prenehajte uporabljati izdelek. V primeru preobčutljivosti na katero koli od sestavin, izdelka ne uporabljajte. Priporočamo, da izdelka, zaradi možnosti prenosa okužb, ne uporabljate skupaj z drugimi osebami. Izogibajte se stiku aplikatorja z izcedkom iz herpesa. V primeru stika aplikatorja z izcedkom, obrišite aplikator s papirnatim robčkom. Po odprtju je rok uporabe 3 mesece. Izdelek shranjujte na suhem in hladnem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe. Izdelka ne izpostavljajte vročini, iskram in odprtemu ognju. Ne shranjujte v hladilniku.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj