Glucerna 1,5 kcal RTH okus vanilja, 500 ml

Glucerna 1,5 kcal RTH je visokoenergijsko živilo z visoko vsebnostjo beljakovin in s sladili.  Za prehransko uravnavanje bolnikov s sladkorno boleznijo ali nepravilnim metabolizmom glukoze s podhranjenostjo, povezano z boleznijo, ali pri katerih obstaja nevarnost za njen razvoj.

Živila za posebne zdravstvene namene

Blagovna znamka: Abbott

Mesto uporabe: usta

Oblika: tekočina

Nensi: 1051835

SKU: 161029

7,59€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 6,83€

Specifikacije

Živilo za posebne zdravstvene namene
Glucerna 1,5 kcal RTH je visokoenergijsko živilo z visoko vsebnostjo beljakovin in s sladili.  Za prehransko uravnavanje bolnikov s sladkorno boleznijo ali nepravilnim metabolizmom glukoze s podhranjenostjo, povezano z boleznijo, ali pri katerih obstaja nevarnost za njen razvoj. Za hranjenje po sondi.

Pripravljeno za uporabo. DOBRO PRETRESITE. Po odprtju pokrijte, shranite v hladilniku in porabite v 24 urah. Zaprt izdelek shranjujte pri sobni temperaturi in se izogibajte dolgotrajni izpostavljenosti svetlobi.

voda, rastlinska olja (repično, sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline), mlečne beljakovine, izomaltuloza*, maltodekstrin, izolat sojinih beljakovin, sukromalt*, glicerin, FOS**, minerali (kalijev citrat, tribazični kalcijev fosfat, magnezijev klorid, natrijev citrat, kalijev klorid, dibazični magnezijev fosfat, kalcijev karbonat, cinkov sulfat, železov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat, kalijev jodid), aroma, ovsene vlaknine, emulgator: sojin lecitin, sojin polisaharid, mioinozitol, holin klorid, regulator kislosti: E525, vitamini (C, niacinamid, E, kalcijev pantotenat, B6, B1, B2, vit. A palmitat, folna kislina, biotin, K1, D3, B12), tavrin, L-karnitin, stabilizator: E418, sladila (E950, E955).
*Izomaltuloza in sukromalt sta vira glukoze in fruktoze.
**Fruktooligosaharidi.
Pakirano v kontrolirani atmosferi

Ta izdelek je primeren kot samostojni ali dopolnilni vir prehrane in se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljeni zdravstveni delavec. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno uporabo.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj