Eteris Brin eterično olje, 10 ml

V kozmetiki se eterično olje brina danes uporablja za nego mastne in aknaste kože ter za blažitev dermatitisa in kožnih izpuščajev. Blagodejno deluje na dihala, sprošča, jasni naš čustveni svet ter pomaga odpravljati nespečnost in stres.

Dom

Aromaterapija

Oblika: eterično olje, olje

Blagovna znamka: Favn

Nensi: 1018830

SKU: 470627

10,01€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 9,01€

Specifikacije

Juniperus communis
Brin so že od nekdaj cenili zaradi njegovih izrednih sposobnosti uničevanja klic. Stari Egipčani so ga uporabljali v postopku mumifikacije, njegove vejice in storže so uporabljali kot kadilo za telesno in duhovno prečiščevanje.
V kozmetiki se eterično olje brina danes uporablja za nego mastne in aknaste kože ter za blažitev dermatitisa in kožnih izpuščajev. Blagodejno deluje na dihala, sprošča, jasni naš čustveni svet ter pomaga odpravljati nespečnost in stres.
Učinkovine brinovega olja pomagajo iz telesa izločati toksine in odvajati vodo, zato je učinkovito v masažah za odpravljanje celulita.   Za vse, ki se radi udeležujete nočnih zabav: kopel z eteričnim oljem rožmarina, pomaga blažiti simptome »mačka«.

V mešanicah se dobro ujema z: Bergamotka, Cipresa, Sivka, Vetiver …

 

Brin

Botanično imePridobivanjeIntenziteta vonjaMaksimalna koncentracija RIFM

Juniperus communis
parna destilacija sadežev
Vonj balzamični, sladkast, svež
izrazita
Nota srednja
do 8 % (1 do maks. 16 kapljic na 10 ml)

JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, LIMONENE*, CITRONELLOL*, LINALOOL*, GERANIOL* EUGENOL*, FARNESOL*
(*NARAVNA SESTAVINA ETERIČNEGA OLJA)

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj