Dr. Böhm, Buča tablete za ženske, 30 tablet

Dr. Böhm, Buča tablete za ženske, 30 tablet

14.55 

prehransko dopolnilo z izvlečkom bučnih semen za ženske

Zaloga: Na zalogi Šifra: 295426
  • Opis

Opis

Dr. Böhm Buča tablete za ženske vsebujejo patentiran, poseben izvleček bučnih semen štajerske buče, ki podpira delovanje mehurja. Tabletam so dodani tudi dragoceni sojini izoflavoni.

Pozitivni učinek bučnih semen na mehur je znan že več stoletij. Prehransko dopolnilo Dr. Böhm Buča tablete za ženske vsebuje poseben izvleček semen štajerske buče, ki s posebnimi vodotopnimi sestavinami podpira delovanje mehurja. Nahajajo se v delu brez maščobe in ne v olju bučnih semen. Za doseganje polnega učinka sestavin iz visokokakovostnih bučnih semen je potrebno ustrezno odmerjanje. S pomočjo patentiranega postopka proizvodnje so samo v prehranskem dopolnilu Dr. Böhm Buča tablete za ženske prav te dragocene snovi brez olja več kot dvajsetkrat koncentrirane.

Tabletam so dodani tudi dragoceni sojini izoflavoni (brez gensko spremenjene tehnologije)

Prednosti izdelka Dr. Böhm Buča tablete za ženske: –

povsem rastlinsko prehransko dopolnilo;

– vsebuje patentiran, poseben izvleček bučnih semen štajerske buče, brez olja (ELFA 940);

– standardiziran in dvajsetkrat koncentriran;

– kombiniran s sojinimi izoflavoni;

– brez gensko spremenjene tehnologije;

– izdelan in preverjen po farmacevtskih merilih kakovosti

Sestava: Sestava 1 tablete: 1 tableta 2 tableti Izvleček štajerskih bučnih semen1 400 mg 800 mg Izvleček soje2 30 mg 60mg 1 EFLA® 940 (Extr.sem Cucurbuta peponis Styriacae sicc. 20:1) kar ustreza 8 g bučnih semen v tableti 2 Standardiziran na najmanj 12 mg izoflavonov na tableto; ni gensko spremenjen

Brez laktoze*, kvasa, glutena in želatine.

Primerno za vegetarijance. *<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Odmerjanje in način uporabe:

Prva dva tedna vzemite 2x dnevno (zjutraj in zvečer) po 1 celo tableto z nekaj tekočine. Nato je za obdobje najmanj treh mesecev priporočljivo jemanje 1 tablete dnevno, najbolje pred nočnim počitkom. Po potrebi lahko dolgoročno jemljete tudi 2 tableti dnevno. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Avstrija

Dr. Böhm GARANCIJA KAKOVOSTI: Dr. Böhm združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju. Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

You've just added this product to the cart: