-10%

Crusoe repelent proti komarjem v stiku, 50 ml

Crusoe repelent proti komarjem v trdem stiku  za odganjanje komarjev - za odrasle in otroke od 3. leta dalje - za obraz in telo.

Dom

Razkužila

Blagovna znamka: Crusoe

Mesto uporabe: koža, telo

Oblika: pršilo

Namen uporabe: komarji in klopi

Nensi: 1061853

SKU: 534340

14,37€15,97€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,37€

Več o izdelku

Biocidni izdelek
Crusoe repelent proti komarjem v trdem stiku  za odganjanje komarjev – za odrasle in otroke od 3. leta dalje – za obraz in telo.

 • znanstveno dokazana učinkovitost
 • odganja komarje
 • deluje 7 ur
 • brez alkohola
 • organska rastlinska učinkovina
 • preprosta in natančna uporaba
 • tudi za tropske kraje

Znanstveno dokazana učinkovitost – deluje 7 ur – odganja komarje – organska rastlinska učinkovina* – tudi za tropske kraje

Crusoe stik proti komarjem zagotavlja učinkovito zaščito 7 ur v tropskih in zmernih območjih. Idealno za odrasle in otroke od 3 let dalje.

Učinkovita formula francoskih raziskav, Crusoejeva rastlinska aktivna sestavina je sintetizirana iz eteričnega olja limoninega evkaliptusa in organskega eteričnega olja burbonske geranije. Njegova učinkovitost je znanstveno dokazano 7-krat boljša od drugih učinkovin na trgu, ne glede na to, ali so naravne ali sintetične. [1]

Crusoe stik proti komarjem 50 g, ki ne povzroča fotosenzibilizacije in je vodoodporen, je enostaven za uporabo in natančen nanos na obraz in telo. Njegova prijetno dišeča formula ne izsuši kože, brez lepljivega ali mastnega učinka.

Repelent v trdnem stiku za obraz in telo proti komarjem. Deluje 7 ur na tigrastega komarja (Aedes albopictus), tropske komarje (Aedes aegypti, Anopheles gambiae) in navadnega komarja (Culex pipiens).

SESTAVA: Eucalyptus citriodora olje, hidrirano, ciklizirano (Eucalyptus citriodora oil, hydrated cyclisated)*, eterično olje geranije (Pelargonium graveolens oil)**, gliceril stearat, stearil alkohol, koruzni škrob, hidrogenirano ricinusovo olje, sončnično olje, tokoferol.

*izdelano iz organskih surovin; **ekološko pridelano

NAVODILA ZA UPORABO: Nanesite na izpostavljena mesta, izogibajte se oči, ust, sluznic in ran. Izdelek enakomerno porazdelite z roko. Od 3 do 6 let: 1 do 2 nanosa/dan samo na roke in noge (največ 7 nanosov/dan). Od 7 let dalje: 3 nanosi/dan na izpostavljene dele telesa. Obnovite vsakih 7 ur. Ne povzroča fotosenzibilnosti. Vodoodporen.

PREVIDNOSTNI UKREPI PRI UPORABI: Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Izogibajte se kakršnemu koli stiku z očmi in sluznico. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo embalaža ali etiketa proizvoda. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi (kartonasta tuba s pokrovom).

Rok uporabnosti (EXP) in lot št.: sta odtisnjena na dnu embalaže.

Biocidni proizvod PT19 – repelent proti komarjem za splošno javnost. Aktivna snov: Eucalyptus citriodora olje, hidrirano, ciklizirano (CAS 1245629-80-4) 29% (m/m). Vsebuje citronelol in geraniol, alergeni snovi, ki sta naravno prisotni v eteričnih oljih.

UFI: 6U00-N064-U00R-SAED

Proizvajalec: Laboratoires Bioprotection, 20 bis rue Danjou92100 Boulogne-Billancourt, Francija,  T: + 33 (0)1 84 60 43 34

Izdelano v Franciji.

Dobavitelj: Difar d.o.o., Ljubljanska cesta 12c, 1236 Trzin

Varnostni list je v arhivu Difar d.o.o.

[1]  Testi, izvedeni v Vectopole Sud v Montpellieru, sodelujočem centru SZO (Svetovna zdravstvena organizacija)

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite označbo in informacije o proizvodu.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj