Condrovet Force HA tablete za pse, 120 tablet

Condrovet Force HA za pse pomaga k zdravi gibljivosti sklepov, zmanjševanju bolečine, pomaga ščititi in zmanjševati obrabo sklepov, posledično uravnava zdravo telesno težo živali. Prilagojen je tako za starejše pse, kot velike pasme psov v fazi rasti in pse z intenzivnim treningom.

Psi

Oblika: dopolnila, tablete

Mesto uporabe: sklepi, usta

Blagovna znamka: Bioiberica

Namen uporabe: psi

Nensi: 1053016

SKU: 352683

75,54€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 67,99€

Specifikacije

Condrovet Force HA za pse pomaga k zdravi gibljivosti sklepov, zmanjševanju bolečine, pomaga ščititi in zmanjševati obrabo sklepov, posledično uravnava zdravo telesno težo živali. Prilagojen je tako za starejše pse, kot velike pasme psov v fazi rasti in pse z intenzivnim treningom.
Dobro počutje in zadovoljstvo vašega psa je odvisno od zmožnosti za zdravo gibanje in zdravja sklepov. Veliko psov starejših od 5 let ima artritis in zaradi bolečih sklepov postanejo manj aktivni, se težje usedajo ali stojijo, ležijo in več spijo, lahko šepajo.

Priporočeno dajanje:

 • Pri psih z osteoartritisom in degenerativnimi spremembami sklepnega hrustanca, ki so lahko povezane s starostjo, debelostjo ali povečano telesno aktivnostjo.
 • Pri psih s težavami s kolki (displazija), da se zmanjša možnost nastanka osteoartritisa. V teh primerih je potreben tudi nasvet veterinarja o možnosti kirurške korekcije.
 • Po operaciji sklepov ali travmatičnih stanjih na gibalih, za hitrejše okrevanje.

Psom s težavami s sklepi lahko pomagamo z zdravili in dieto, ki podpira delovanje sklepov in ohranja zdravo telesno težo. Sestavine v prehranskem dopolnilu Condrovet ohranjajo elastičnost in gibljivost sklepov, kar zmanjša obrabo.

Condrovet Force HA je enostaven za uporabo zaradi prijetnega okusa. Dajemo ga lahko pred, med ali po obroku, ali pa skupaj s hrano. Tablete so oblikovane tako, da se lahko prelomijo na pol, za lažje požiranje in za manjše živali.

Posebna sestava Condrovet Force HA omogoča “carryover efekt”: zagotavlja dobro počutje živali več kot 3 mesece po štiridesetdnevnem jemanju okusnih tablet.

V kroničnih primerih se lahko, odvisno od kliničnih znakov, uporabi t.i. vzdrževalni režim, to je zmanjševanje odmerka vsakih 15 dni do odmerka, ki še zagotavlja udobje živali.

Odmerjanje glede na telesno težo psa

<5 kg          1/2 tablete 5-10 kg       1 tableta 10-20 kg     2 tableti 20-40 kg     3 tablete >40 kg        4 tablete

Dajanje enkrat dnevno 40 dni, odvisno od telesne teže. Dajanje je priporočljivo ponoviti 2-3 krat na leto, oziroma glede na priporočilo veterinarja. Tablete se dajejo v enkratnem dnevnem odmerku.

Ker je Condrovet Force HA naravna sestavina organizma je varen za uporabo in se lahko za razliko od drugih terapij, daje v daljšem časovnem obdobju brez škodljivih učinkov na organizem.

Glukozamin HCL (99% čistost) – 450 mg, Hondroitin sulfat (100% čistost) CSBIOACTIVE – 330 mg, Hyal-Joint DS  (hialuronska kislina) – 18 mg, magnezijev stearat, izvirni tip II kolagen 4 mg.

Dodatki: Vitamin E (D, L-tokoferol acetat 50%) 20 mg.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj