Cerebronal, 45 kapsul

Cerebronal, 45 kapsul

24.88 

Prehransko dopolnilo nudi dodatno podporo za vzpostavitev normalnega delovanja možganov in možganskega tkiva ter vsebuje nujno potrebne sestavine za zdrave možgane in dobro delovanje živčnega sistema.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 499251
  • Opis

Opis

CEREBRONAL z zaščitenim kompleksom NTBX3 vsebuje:

nukleotide, nizkomolekularne spojine, ki se nahajajo v celicah možganov in telesa

sestavine za pomoč pri sintezi in presnovi živčnih impulzov

močno potencirano mešanico 29 rastlinskih izvlečkov in sestavin, ki možganske celice ščitijo pred oksidativnim stresom

kompleks B–vitaminov, omega 3, acetil L karnitin, astaksantin in vitamin D

CEREBRONAL z zaščitenim kompleksom NTBX3 je zasnovan po najnovejših spoznanjih nevroznanstvenikov o delovanju nootropnih sestavin, ki vplivajo na delovanje možganov.

Sestava

Nukleotidi so nizkomolekularne spojine v celicah, ki sodelujejo v raznovrstnih biokemičnih procesih. Nekatera tkiva z visoko fluktuacijo (npr.možganska  tkiva) z lastno sintezo ne zmorejo zadostiti potreb po nukleotidih, zato jih je potrebno dodatno dovajati.

Holin je sestavni del celičnih membran. Z njim se prične biosinteza živčnega prenašalca acetilholina, ki je pomemben za prenos signalov med živci in je vpleten v kognitivno delovanje (mišljenje, učenje, spomin, koncentracija). V NTBX3® kompleksu je izbran najboljši holin, izdelan po najvišjih standardih. Raziskave dokazujejo, da ga z običajno prehrano prejme v zadostni količini samo 10% vse populacije.

Acetil L-karnitin je aminokislina, ki služi kot prenašalec dolgoverižnih maščobnih kislin v celične organele. Pomemben je tudi pri presnovi aminokislin ter acetil koencima A (acetil-CoA).

NTBX3 vsebuje 29 koncentriranih izvlečkov iz raznovrstnih zdravju koristnih sadežev, zelenjave in zelišč s pozitivnim vplivom na človeško telo.

Astaksantin sodi v skupino karotenoidov, kamor spadata še lutein in beta karoten , ki ga telo pretvori v vitamin A. Astaksantina telo ne more sintetizirati, dobi ga lahko le s prehranjevanjem ali prehranskimi dopolnili.

DHA prispeva k normalnemu delovanju možganov (opomba: zdravstvena trditev se lahko uporablja pri dnevnem vnosu 250 mg DHA)

Niacin prispeva k normalnem psihološkem delovanju in delovanju živčnega sistema ter zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Pantotenska kislina  prispeva k umskim zmogljivostim. Ima vlogo pri sintezi in presnovi nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.

Vitamin B1 prispeva k normalnemu metabolizmu pridobivanja energije, k normalnemu delovanju živčnega sistema in k normalnim psihološkim funkcijam.

Vitamin B2 prispeva k normalnemu metabolizmu pridobivanja energije, dobremu delovanju živčnega sistema, varuje celice pred oksidativnim stresom, prispeva pa tudi k zmanjšanju utrujenosti.

Vitamin B6 prispeva k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, pri delovanju imunskega sistema in pri uravnavanju delovanja hormonov.

Folat prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,k delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B12 prispeva k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk
in pri delovanju imunskega sistema.

Vitamin D prispeva k delovanju mišic in imunskega sistema.

Pakiranje
Kompleks NTBX3 se nahaja v dveh vrstah kapsul.
Priporočeno odmerjanje in način uporabe
Priporočamo odmerek treh kapsul dnevno: 1 kapsulo z roza ovojnino in 2 kapsuli z modro ovojnino enkrat na dan.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. 

Način shranjevanja
Izdelek hranite v suhem in temnem prostoru, v originalni embalaži pri temperaturi pod 25°C, izven dosega otrok.

Obvestilo
V primeru nosečnosti, dojenja, preobčutljivosti ali alergij na katero od sestavin tega izdelka se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek vsebuje proizvode čebel.

Čistost
Izdelek ne vsebuje konzervansov in umetnih arom.

Kakovost
Izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave.

You've just added this product to the cart: