-10%

Bambo Nature 5 (XL) otroške pleničke, 22 pleničk

Pleničke Bambo Nature so mehke, udobne in poskrbijo, da tudi najobčutljivejša otroška koža ostane suha. Bambo Nature 5 (XL) otroške pleničke so primerne za težo 12-18 kg.

Dojenček

Namen uporabe: nega

Blagovna znamka: Abena

Nensi: 1056825

SKU: 533041

5,85€6,50€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 5,85€

Specifikacije

Medicinski pripomoček
Pleničke Bambo Nature so mehke, udobne in poskrbijo, da tudi najobčutljivejša otroška koža ostane suha. Pleničke velikost 5 prepoznate po nežnem motivu lisičke zvitorepke, ki krasi tako pakiranje kot tudi samo pleničko. Bambo Nature 5 (XL) otroške pleničke so primerne za težo 12-18 kg.
Namig: ko plenička ponoči večkrat premoči, je čas za številko večje pleničke – BAMBO NATURE 6.

Pleničke imajo izjemno vpojno jedro in uporabljajo najnovejšo tehnologijo vpojnih kanalčkov, ki vlago odvaja od dojenčkove kože in zadrži tudi večkratno močenje – celo ponoči. Praktičen indikator vlažnosti spremeni barvo, ko je plenička mokra in nas s tem obvesti, da jo je treba zamenjati. Elastičen pas in odprtine za nogice, ki ne vsebujejo lateksa, poskrbijo, da plenička ostane na mestu – za otrokovo udobje in svobodno gibanje.

Pleničke so dermatološko testirane in skladne z različnimi okolijskimi standardi, vključno z ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel«, potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic«, oznako FSC (Svet za nadzor gozdov) in ekološko oznako »EU Ecolabel« (prejmejo jo lahko izdelki z oznako CE).

Pleničke Bambo Nature ne vsebujejo parfumov in parabenov, kar zmanjša tveganje za nastanek alergij in pleničnega izpuščaja.

 • Ultra vpojne
 • Mehke in zračne
 • Popolno prileganje
 • Prijazne do kože (brez parfumov in parabenov)
 • Potrjeno prijazne do okolja
  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj