Apis mellifica C12 homeopatske kroglice, 10 g

Homeopatsko zdravilo Apis mellifica

Homeopatska zdravila

Oblika: kroglice

Blagovna znamka: Remedia

Nensi: 1030636

SKU: 121614

11,17€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Homeopatsko zdravilo Apis mellifica
Opis 

Tradicionalno ime: Apis
Slovensko ime: Čebela
Nemško ime: Bienengift
Kratica: Apis.
Skupina: živali
Družina: Apidae
Vhodna snov: čebela
Potence: C6, C12, C30, C200
Možni vzroki, sprožilne okoliščine: Posledica vbodnih poškodb, predvsem z insekti, tudi ugriz kače, če se pojavijo značilni simptomi. Dogodki, katerih posledica je, da se oseba počuti “kot zabodena” ali “kot da jo je prebodlo strupeno želo” ali kot da so jo “pustili na cedilu”. Slaba novica posledica katere je žalost, strah in jeza. Spremembe razpoloženja in telesne težave po kirurški sterilizaciji ženske (čebele delavke so neplodne).
Vpadljivi čustveni simptomi: Pogost ali dolgotrajen jok in močna želja po druženju. Piskav krik otrok z vzdraženimi meningami / bolečine so tako hude, da bolnik kriči.
Vpadljivi splošni simptomi: Simptomi se pojavijo zelo hitro in često zajamejo celo telo, tudi če je vzrok (npr. vbod) točkoven. Navadno se ne uporablja pri alergiji na ose ali čebele (kronična bolezen)! Visoka vročina z motnjami vodne bilance (brez žeje in/ali ne odvaja vode).
Vpadljivi fizični simptomi: Otekanje obraza (kot pri škrlatinki, ali mumpsu) ali otekline na drugih področjih kože (pri urtikariji / koprivnici). Zbadajoča bolečina s hudo oteklino in pordelostjo, koža običajno sijoča in zelo občutljiva na dotik. Prehlad z akutnim vnetjem mehurja. Edematozna oteklina (veke, roke, noge, sklepov).
Poslabšanje: Toplota (lokalno ali topel prostor ali toplo vreme), topli napitki, dotik (celo las) in pritisk. Po spanju, zatiranje izločanja.
Izboljšanje: Svež zrak, hladna kopel, telesna vadba.

Navodila za uporabo: Kroglice za peroralno/podjezično uporabo.

Pomembna opozorila: Opisi homeopatskih zdravil so pripravljeni po najboljših močeh in vesti in skrbno preverjeni, vendar avtor ne more prevzeti odgovornosti za posledice morebitne neodgovorne uporabe le teh.

Vsak posameznik naj po lastni odgovornosti presodi svojo odločitev za homeopatsko zdravljenje.

Za samozdravljenje se smemo odločati le v primeru običajnih težav in vsakdanjih bolezni. Ta priporočila pod nobenim pogojem ne nadomeščajo nasveta in pregleda pri zdravniku. Pri težjih ali trajnejših zdravstvenih težavah nujno poiščite zdravniško pomoč.

Homeopatsko zdravilo, ki nima dokazanih zdravilnih učinkov. Posvetujte se z zdravnikom ali s farmacevtom, če se znaki bolezni ne izboljšajo!

Slika je lahko simbolična. 

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj