Akutol Stop pršilo za zaustavljanje krvavitev, 60 ml

Akutol Stop pršilo za zaustavljanje krvavitev ustavi krvavitev pri manjših površinskih poškodbah. Poškodba je zaščitena pred škodljivimi vplivi okolja in začne se proces celjenja. Praškasti premaz vpije tekočino, zeliščne sestavine  pomirijo in navlažijo poškodbo.

Koža, poškodbe in rane

Blagovna znamka: AstraVita

Mesto uporabe: koža

Namen uporabe: celjenje, rane

Oblika: pršilo

Nensi: 1062516

SKU: A03348

14,49€

Specifikacije

Medicinski pripomoček

Akutol Stop pršilo za zaustavljanje krvavitev ustavi krvavitev pri manjših površinskih poškodbah. Poškodba je zaščitena pred škodljivimi vplivi okolja in začne se proces celjenja. Praškasti premaz vpije tekočino, zeliščne sestavine  pomirijo in navlažijo poškodbo.

 • Primeren tudi za diabetike.
 • Za otroke starejše od 3 let.
 • Zeliščne sestavine.
 • Zaščita ran, podpora celjenju.
 • Pomirjajoč občutek.
 • Nudi hladilni učinek.
 • Protivnetno delovanje.
 • Pospešuje regeneracijo.
 • Hiter in enostaven nanos.

Uporaba: Zaustavitev krvavitve manjših površinskih ran.

Očistite prizadeto območje in dobro pretresite plastenko z razpršilom. Pri pršenju držite plastenko pokonci z dnom navzdol. Zamašek nanesite s pritiskom na pršilo na razdalji 15-20 cm od površine telesa. Razpršilo nanesite na celotno površino rane in pustite, da se posuši. Sprej tvori praškasto plast, ki absorbira in koagulira kri, ter tako tvori hladilni hidrogel. Hidrogel ščiti in pomirja mesto rane ter pospešuje naravni proces celjenja. Po potrebi ponovite pršenje, da zaustavite krvavitev. Hidrogelna plast bo padla s suhe rane. Posušeno rano lahko prekrijete z povojem ali drugo vrsto zračne obloge. Ob prvem stiku lahko pride do kratkotrajnega pekočega občutka.

Sestavine: metilal, butan, alginat, propan, kalcijev alginat, stearalkonijev hektorit, denaturirani alkohol, izobutan, PPG-2 metil eter, olje jojobe, ekstrakt plodov sibirske ogrščice, ekstrakt lista aloe vera, ekstrakt cveta ognjiča, ekstrakt cveta kamilice, mentol.

Samo za zunanjo uporabo! Ne uporabljajte na obrazu (izogibajte se stiku z očmi), ni namenjen za zdravljenje sluznic. Ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin izdelka. Uporaba pri nosečnicah in doječih ženskah naj bo po posvetu z zdravnikom. Izjemno vnetljiv aerosol. Ne izpostavljate nad 50 °C. Zaščititi pred toploto, vročimi površinami, iskrami, odprtim ognjem in drugimi viri vžiga. Ne prebadajte ali ne sežigajte, niti po uporabi. Pri uporabi ne jejte, ne pijte, ne kadite. Zaščitite oči in ne vdihujte pršila. Embalažo odstranite v zbiralniku za nevarne odpadke.

Shranjujte pri temperaturah med 5-25 °C. Hraniti izven dosega otrok.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj