Akutol Patch Remover pršilo za odstranjevanje obližev, 35 ml

Odstranjevalec obližev Akutol je prva pomoč za neboleče odstranjevanje tekstilnih ali plastičnih obližev, povojev in drugih medicinskih pripomočkov, prilepljenih na površino telesa. Varen in nežen do kože.

Koža, poškodbe in rane

Blagovna znamka: AstraVita

Mesto uporabe: koža

Oblika: pršilo

Namen uporabe: odstranjevalec obližev, rane

Nensi: 1062530

SKU: A03502

15,98€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,38€

Specifikacije

Medicinski pripomoček

Odstranjevalec obližev Akutol je prva pomoč za neboleče odstranjevanje tekstilnih ali plastičnih obližev, povojev in drugih medicinskih pripomočkov, prilepljenih na površino telesa. Varen in nežen do kože.

Ne vpliva na celjenje ran in se ne more absorbirati v rano. Nežno deluje tudi na občutljivo in zelo suho, razpokano ali poškodovano kožo.

 • Razpršilo za odstranjevanje obližev.
 • Za otroke in odrasle vseh starosti.
 • Za diabetike.
 • Za domačo in profesionalno nego.
 • Za občutljivo in suho kožo.
 • Za paciente, ki uporabljajo posebne obliže (obliže za stomo, diabetes- za merjenje krvnega sladkorja).
 • Za uporabnike hormonskih, nikotinskih, kinezioloških obližev.
 • Za bolnike, ki uporabljajo medicinske pripomočke, prilepljene na površino telesa (EKG elektrode, kanile).

Uporaba: Pomaga pri hitrem in enostavnem odstranjevanju medicinskih obližev ter preprečuje bolečino, povezano z odstranjevanjem.

Pred uporabo pršila očistite in posušite kožo okoli medicinskega lepila. Nanesite lepilo z razdalje 10-15 cm od kože. Nanesite zadostno količino na prepustno lepilo, da zmočite poškodobano področje. Počakajte 10 do 15 sekund in s hitrim gibom odstranite lepilo. Pri neprepustnih lepilih poškropite na vogal obliža in ga po nekaj sekundah odstranite. Postopoma ponavljajte škropljenje in odstranjujte lepljive dele, dokler jih popolnoma ne odstranite.

Sestavine: heksametildisiloksan, butan, propan, izobutan, ciklopentasiloksan

Samo za zunanjo uporabo! Ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin izdelka. Uporaba pri nosečnicah in doječih ženskah naj bo po posvetu z zdravnikom. Izjemno vnetljiv aerosol. Ne izpostavljate nad 50 °C. Zaščititi pred toploto, vročimi površinami, iskrami, odprtim ognjem in drugimi viri vžiga. Ne prebadajte ali ne sežigajte, niti po uporabi. Pri uporabi ne jejte, ne pijte, ne kadite. Zaščitite oči in ne vdihujte pršila. Embalažo odstranite v zbiralniku za nevarne odpadke.

Shranjujte pri temperaturah med 5-25 °C. Hraniti izven dosega otrok.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj