Akutol Burn pršilo za opekline, 50 ml

Akutol Burn pršilo za opekline je namenjeno zdravljenju manjših opeklin na koži, ki so nastale v domačem okolju (površinskih in površinsko delnih opeklin) ali kot nega kože po prekomernem sončenju.

Koža, poškodbe in rane

Blagovna znamka: AstraVita

Mesto uporabe: koža

Namen uporabe: opekline

Oblika: pršilo

Nensi: 1062517

SKU: A03391

11,99€

Specifikacije

Medicinski pripomoček

Akutol Burn pršilo za opekline je namenjeno zdravljenju manjših opeklin na koži, ki so nastale v domačem okolju (površinskih in površinsko delnih opeklin) ali kot nega kože po prekomernem sončenju.

Akutol pršilo za opekline se uporablja za zdravljenje manjših površinskih opeklin 1. in 2. stopnje ter kože po prekomernem sončenju. Na rani ustvari zaščitno prožno folijo, ki pospeši proces okrevanja. Hladi in pomirja opečeno mesto ter vzdržuje optimalno vlažno okolje, kar pospeši okrevanje. Filter preprečuje izsuševanje rane, omogoča naravno dihanje rane in da je rana zaprta pred vlago in mikroorganizmi iz okolja.

Visoka vsebnost vode, hialuronske kisline in rastlinskih snovi ohladi in pomiri opečeno območje.

 • Primeren tudi za diabetike.
 • Za otroke starejše od 3 let.
 • Vlažilni učinek.
 • Zaščitna folija, ki diha.
 • Nudi hladilni učinek.

Uporaba: Burn Spray je namenjen zdravljenju manjših domačih opeklin – I. in II. stopnje opeklin ter negi kože po prekomernem sončenju.

Opečeno območje telesa odstranite od vroče površine, vroče tekočine, ognja, pare ali sončne svetlobe. Ohladite opekline s tekočo vodo, dokler bolečina ne preneha. V izjemnih primerih, ko ni na voljo vode, ponavljajte uporabo AKUTOL Burn Sprej, da ohladite opekline. Nanesite AKUTOL Burn Sprej na celotno opečeno območje tako, da razpršilo ne teče dol. Ponovite nanos vsaj dvakrat na dan, da zagotovite, da je opečeno območje ves čas prekrito s zaščitno folijo in da je omogočen proces vlažnega celjenja.

Sestavine: Voda, natrijev hialuronat, propilen glikol, izvleček cveta ognjiča, karbomer, izvleček aloe vere, fenoksietanol, etilheksilgliceril, natrijev hidroksid.

 

Samo za zunanjo uporabo! Ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin izdelka. Uporaba pri nosečnicah in doječih ženskah naj bo po posvetu z zdravnikom. Izjemno vnetljiv aerosol. Ne izpostavljate nad 50 °C. Zaščititi pred toploto, vročimi površinami, iskrami, odprtim ognjem in drugimi viri vžiga. Ne prebadajte ali ne sežigajte, niti po uporabi. Pri uporabi ne jejte, ne pijte, ne kadite. Zaščitite oči in ne vdihujte pršila. Embalažo odstranite v zbiralniku za nevarne odpadke.

Shranjujte pri temperaturah med 5-25 °C. Hraniti izven dosega otrok.

  Košarica
  Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
  Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
  Vaša košarica je praznaVrni se nazaj