AktiUro, 30 kapsul

AktiUro, 30 kapsul

12.95 

prehransko dopolnilo z aktivno kombinacijo brusnic in rdeče kislice za mehur in sečila

Zaloga: Na zalogi Šifra: 479896
  • Opis

Opis

AktiUro vsebuje inovativno kombinacijo koncentrata brusnic in izvlečka rdeče kislice, z dodanim vitaminom C. Delovanje sestavin je usklajeno in se med seboj dopolnjujejo.

Vnetja sečil oz. uroinfekti so ena izmed najpogostejših okužb. Ženske zbolijo kar 30-krat pogosteje kot moški. Najpogosteje pride do okužbe z E. coli. Okužbo običajno spremljajo – bolečine v spodnjem delu trebuha, – stalno tiščanje na vodo, – pekoče bolečine ob uriniranju, – urin temnejše barve in z izrazitim vonjem, – krvav urin, – povišana telesna temperatura… Za zdravljenje zdravniki predpišejo antibiotike, koristno pa je lahko tudi jemanje določenih preverjenih rastlinskih izvlečkov, ki podpirajo zdravje sečil.

Zakaj izbrati AktiUro

AktiUro je izdelek z brusnicami in rdečo kislico, kot ga še ni bilo. Učinkovit je že v 24 urah po začetku jemanja. Prispeva k podpori sečil. AktiUro vsebuje visoko standardizirani izvleček rdeče kislice, za zdrava sečila in čist mehur, ki je bogat je z organskimi kislinami in antocianini. Prispeva k podpori sečil. Koncentrat brusnice je 100 % naraven in brez organskih topil oz. aditivov pridobljen iz celega plodu brusnic (sok, sredica, semena in lupina), kar mu daje največjo moč. Ima standardizirano vsebnost proantocianidinov (PAC). Koncentrat brusnic vsebuje celoten spekter bioaktivnih substanc (fenoli, organske kisline, vlaknine, maščobne kisline, beljakovine in ogljikovi hidrati), ki odlično vzajemno delujejo na več nivojih. Vsebuje tudi vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Delovanje sestavin se vzajemno dopolnjuje in nadgrajuje (sinergijski učinek). Izbrane so preverjene in učinkovite sestavine. Še več – patentirani izvleček rdeče kislice je leta 2012 v Švici prejel nagrado Vitafoods Award za najbolj inovativno s

 

Kaj vsebuje AktiUro? Kako ga jemljemo?

Vsebnost v 1 vegetarijanski kapsuli:

Brusnice (Vaccinium macrocarpon) – Cranberry250 mg

koncentrat celega plodu, po patentiranem postopku standardiziran na vsaj 1,5 % PAC (proantocianidini)
Rdeča kislica (Hibiscus sabdariffa) – Roselle 100 mg
izvleček cvetov, po patentiranem postopku standardiziran na vsaj 40 % organskih kislin, 45 % fenolov in 5 % sambubiozidov (antocianini)
Vitamin C (L-askorbinska kislina) 90 mg (112% PDV*)

*Priporočen dnevni vnos

Sestavine: brusnice, hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), rdeča kislica, mikrokristalinična celuloza, vitamin C, rižev škrob, silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), karagenan (kapsula), kalijev acetat (kapsula).

AktiUro je namenjen tako moškim kot ženskam. Jemlje se 2-krat po 1 kapsula dnevno. AktiUro se lahko jemlje brez prekinitev tudi skozi daljše obdobje. Je popolnoma varen in brez stranskih učinkov.

Vsebina pakiranja: 30 kapsul v pretisnem omotu, prehransko dopolnilo.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Zastopnik: NaturaMedica, Novi dom 33 b, Trbovlje

 

 

 

 

You've just added this product to the cart: