Easylax mikro klizma za odrasle, 6 x 9 g

Easylax mikro klizma za odrasle, 6 x 9 g

0 out of 5

9.83 

Easylax mikro klizma je glicerolni mikroklistirni izdelek s kamilico in slezom za odrasle. Easylax mikro klizma klistir za odrasle je namenjen olajšanju izločanja blata.

Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1036723
Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček

Easylax mikro klizma je glicerolni mikroklistirni izdelek s kamilico in slezom za odrasle. Easylax mikro klizma klistir za odrasle je namenjen olajšanju izločanja blata. Vsebuje glicerolne mikroklistre s kamilico in slezom, ki fekalno maso razmehča in olajša izločanje.

Uporaba

Vsak vsebnik je pakiran posamično in ga odprite tik pred uporabo, saj tako zagotovite njegovo higieno in varnost. Za odpiranje je potrebno prijeti vsebnik monodoze na vrhu in odviti kapico, da ga

lahko izvlečete iz vsebnika. Pri tem pazite, da se ne dotikate meha (nevarnost, da vsebina izteče pri odpiranju). Navlažite cevko z vsebovano tekočino in jo potisnite v rektum, nato stisnete meh.

Stisnjen meh izvlecite in odvržete.

Sestavine

85% glicerol, stearinska kislina, brezvodni natrijev karbonat, prečiščena voda, izvleček kamilice, izvleček sleza.

Opozorilo

Ne uporabljajte  glicerinske mikro klizme za odrasle pri črevesni zapori ali pri trebušnih bolečinah, katerih vzrok ni znan.

Glicerinske mikro klizme za odrasle niso primerne za dolgotrajno uporabo (niso primerne za zdravljenje kroničnega zaprtja).

Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Glicerinske mikro klizme so za rektalno uporabo.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: