Kapljice za inhalacijo, 50 ml

Kapljice za inhalacijo, 50 ml

0 out of 5

9.59 

Kapljice za inhalacijo uporabljajte za lajšanje znakov prehladnih obolenj. Eterična olja evkalipta, ruševja in poprove mete delujejo tudi antiseptično.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 620301 Kategorije: , , , Oznake: , , , ,
Prikaži košarico

Opis

Kapljice za inhalacijo uporabljajte za lajšanje znakov prehladnih obolenj. Vdihavanje vodne pare z dodatkom Kapljic za inhalacijo vlaži sluznico dihal, blaži vnetje nosne sluznice in obnosnih votlin, redči sluz v dihalnih poteh, pospešuje njeno izločanje in lajša dihanje. Eterična olja evkalipta, ruševja in poprove mete delujejo tudi antiseptično.

Uporaba

Pri uporabi zdravila natančno upoštevajte navodila za uporabo. Če ste negotovi, se posvetujte s farmacevtom.
Nakapajte 4 do 5 kapljic v posodo, v kateri je pol litra vroče vode. Sklonite se nad posodo, glavo in posodo pokrijte z brisačo ter 5 do 10 minut globoko vdihavajte hlape skozi odprta usta ali nos. Postopek ponovite dvakrat do štirikrat dnevno.
Če menite, da je učinek zdravila premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Sestava

Zdravilne učinkovine: eterično olje ruševja (Pini pumilionis aetheroleum), eterično olje evkalipta (Eucalypti aetheroleum), eterično olje poprove mete (Menthae piperitae aetheroleum).
Zdravilo ne vsebuje pomožnih snovi.

Opozorila

Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, tudi če ste ga dobili brez recepta, v Navodilu za uporabo preverite medsebojno delovanje zdravil. Posvetujte se s farmacevtom ali z zdravnikom, če potrebujete dodatne informacije ali nasvet.

Ne uporabljajte Kapljic za inhalacijo pri oslovskem kašlju, bronhialni astmi in drugih obolenjih, za katera je značilna preobčutljivost dihal. Vdihavanje vodnih par ni priporočljivo za pljučne bolnike, pri katerih obstaja nevarnost krvavitve iz dihal.

Zdravilo ni primerno za otroke, mlajše od 6 let.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: