Aqua Maris Baby pršilo za nos, 50 ml

Aqua Maris Baby pršilo za nos, 50 ml

0 out of 5

6.44 

Aqua Maris Baby je izotonična morska voda bogata s solmi in oligoelementi, ki izpira bakterije, viruse ter nečistoče iz otrokovega nosu.

Opis

Medicinski pripomoček

100% naravno pršilo za nos

Aqua Maris Baby je izotonična morska voda bogata s solmi in oligoelementi, ki izpira bakterije, viruse ter nečistoče iz otrokovega nosu.

Raztopina vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. V raztopini prisotni oligoelementi imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Dihanje skozi nos je edini pravilni način dihanja. Pravilno dihanje je pomembno za otrokovo rast in razvoj. Zato je potrebno paziti na otrokovo nosno higieno že od rojstva dalje. Suh nos, nakopičena nečistoča, izločki ali otečena sluznica zmanjšujejo prehodnost nosu in v otroku izzovejo nemir, jokavost in razdražljivost ter s tem onemogočajo mirno spanje in hranjenje. Zamašen nos med prehladom ali alergijo lahko vpliva na zdravje celotnega dihalnega sistema.

Morska voda bogata s solmi in oligoelementi blagodejno deluje na nosno sluznico ter podpira naravne mehanizme njenega čiščenja.

Brez konzervansov.

Pakiranje: 50 ml raztopine v vsebniku z mikro razpršilko, ki je posebno prilagojena otroškemu nosku.

 

 

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris Baby pršilo za nos?

Aqua Maris Baby pršilo za nos, s posebnim aplikatorjem prilagojenem nosnicam novorojenčkov, olajša odstranjevanje nakopičenih nosnih izločkov, odstranjuje infektivne delce, prah, alergene in nečistoče. Na ta način odmaši otroški nosek, istočasno ga navlaži in obnovi nosno sluznico.

Aqua Maris Baby pršilo za nos priporočamo:

  • za vsakodnevno higieno nosu, pred dojenjem ali hranjenjem po steklenički,
  • med prehladom in alergijami, kot pomoč pri vnetju ušes ob terapiji, ki jo predpiše zdravnik,
  • pri suhosti nosne sluznice, ki je posledica bivanja v klimatiziranih ali ogrevanih prostorih,
  • pred uporabo zdravil (kapljic ali pršil) za nos.

Razpršite Aqua Maris Baby pršilo za nos v vsako nosnico 2-6 krat dnevno, po  potrebi tudi pogosteje. Po uporabi aplikator izperite in ga osušite.

Za mehčanje in odstranjevanje večjih količin nečistoč in nosnih izločkov iz nosne votline, je potrebno Aqua Maris® Baby obilno razpršiti v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate dokler se vsebina dovolj ne zmehča, da jo lahko odstranite iz  nosu.

Ker Aqua Maris Baby podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren od otrokovega rojstva dalje. Primeren je za vsakodnevo uporabo.

Zaradi higienskih razlogov naj vsak proizvod uporablja le ena oseba.

 

Opozorilo Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F.

Hraniti zunaj dosega otrok.

Ne uporabljate proizvoda po izteku roka uporabnosti.

Proizvajalec: JGL d.d, Svilno 20, 51000 Reka, Hrvaška

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: