Isla Junior, 20 pastil

Isla Junior, 20 pastil

0 out of 5

5.65 

Pastile Isla Junior lajšajo težave bolečega in vnetega grla pri otrocih. So mehke, brez sladkorja ter prijetnega okusa po jagodah.

Zaloga: Ni na zalogi Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1049368

Opis

Medicinski pripomoček

Pastile Isla Junior lajšajo težave bolečega in vnetega grla pri otrocih. So mehke, brez sladkorja ter prijetnega okusa po jagodah.

Pastile vsebujejo izvleček islandskega lišaja. Ta vsebuje 80% sluzi, ki skupaj s slino ustvarijo zaščitni sloj na sluznici ust in žrela in jo tako zavarujejo pred draženjem. Na ta način učinkovito lajšajo otrokove težave z grlom, umirjajo siljenje k suhemu kašlju, izsušena in razdražena sluznica se lažje regenerira.

Pastile vsebujejo tudi vitamin C in cink, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, ter kalcijev pantotenat, ki pospeši celjenje poškodb na koži in sluznicah.

 

Uporaba:

Pastile Isla Junior so namenjene otrokom po dopolnjenem 4. letu starosti, ki že znajo varno lizati. Na dan lahko poližejo do šest pastil.

Uporabljamo jih pri:

  • Vnetem, bolečem, pekočem grlu
  • Suhem, dražečem kašlju
  • Akutni hripavosti
  • Suhi, razdraženi sluznici žrela in grla

 

Odmerjanje:

Otroci (od 4. leta dalje): do 6 pastil dnevno.

Napotek za diabetike: ena pastila vsebuje 0,997 g sladkornih nadomestkov, kar ustreza 0,083 krušnim enotam (BU).

 

Sestava:

Vodni ekstrakt islandskega lišaja, arabski gumi, sorbitol, maltitol, steviol glikozidi, askorbinska kislina, kalcijev pantotenat, cinkov glukonat, naravna aroma jagode, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.

Ena pastila vsebuje 20 mg vitamina C, 0,5 mg cinka ter 2 mg kalcijevega D-pantotenata.

 

Navodilo za uporabo Isla Junior

 

Proizvaja: Engelhard Arzneimittel, Nemčija

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: